Sonos

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van je huis vult met perfect klinkende muziek, films en tv. Speel af waar je zin in hebt. Met de Sonos-app heb je toegang tot alle muziek ter wereld. Stekker in het stopcontact. Even wachten op je WiFi en je bent klaar om te rocken.

Met Sonos heb je alles waar jij graag naar luistert binnen handbereik. Van de meest populaire streamingdiensten tot on demand-services en de beste internetradiostations. Ook beluister je met Sonos je favoriete podcasts, audioboeken en eigen downloads.

De Sonos-app doorzoekt alle muziekservices in één keer, stuurt je tracks naar verschillende kamers en past het volume of andere instellingen aan. Het mooie is: daar hoef je niet eens voor in de kamer aanwezig te zijn. En als je vrienden de app ook hebben, kunnen zij hetzelfde doen.

Sonos werkt heel eenvoudig: stekker in het stopcontact en even wachten op je WiFi. Dat is alles. Geen kabels. Geen lastige software.

Streamen via WiFi

Met Sonos stream je al je muziek via je WiFi-netwerk en dus niet via Bluetooth vanaf je telefoon. Dat betekent dat je geen last hebt van haperingen, vertragingen of onderbrekingen.

Voeg je meerdere speakers toe aan het Sonos-systeem, dan kun je in elke kamer een andere track afspelen. Of je groepeert je speakers en vult het hele huis met een sensationele sound. Omdat alles van Sonos draadloos met elkaar samenwerkt, is het makkelijk om heel je huis, kamer voor kamer, met muziek te vullen.

De woofers en tweeters zijn compleet op maat gemaakt. Passend bij de unieke architectuur van die specifieke speaker. Het brein is zo slim, dat hij precies herkent waar je hem plaatst en de klank daarop aanpast. Dat noemen we Trueplay. Een eigen tuningtechniek die ervoor zorgt dat al je muziek altijd even goed klinkt, waar je speaker ook staat.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl