Winkels & Openingstijden
Klantenservice

5-Senses muzikale speelballen set van 3

18,99
Sophie de GirafSophie de Giraf 5-Senses muzikale speelballen set van 3632509001598000

KleurMulticolor

Een set met 3 leuke muzikale speelballen met verschillende geluiden om baby's gehoor te stimuleren! Deze 3 ballen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en licht en gemakkelijk vast te pakken. Iedere bal heeft een ander geluid: knijp in de groene bal en hoor het zachte geluid van verfrommeld papier; schud met de witte bal en hoor het belletje rinkelen; knijp in de gele bal en hoor een piepje. Geschikt vanaf 3 maanden.

Dit product bevat het ‘’OK biobased’’ certificering van het onafhankelijke TUV Austria-laboratorium dat het gebruik van hernieuwbare grondstoffen (biobased) certificeert.

Deze muzikale speelballen zijn onderdeel van de 5-Senses collectie. Deze collectie bestaat uit 5 expert producten: 1 product per zintuig, om de baby te begeleiden in de eerste fasen van zintuigontdekking. Ontwikkeld in samenwerking met specialisten op het gebied van jonge kinderen. Deze speelgoedcollectie is aangepast aan de eerste stadia van zintuiglijke, intuïtieve en evolutionaire ontwikkeling van het kind, vanaf geboorte tot 24 maanden.

Sophie de Giraf18,99

5-Senses muzikale speelballen set van 3