Digibirds speelgoed set van 2

22,952023-03-28T22:24:06.669Z22.95
SpectronSpectron Digibirds speelgoed set van 2617109000900000

KleurBlauw

Maat1 maat
De vrolijke Digibirds zijn eindelijk terug. Ze zijn groter en nog levendiger dan vroeger. "We zijn terug en willen graag met jou spelen! Aai me en ik zal tweeten. En als je naar me fluit, zal ik mijn favoriete melodietjes voor je zingen. Je kunt zelfs tegen mij praten en ik zal op jou reageren.

Zet andere Digibirds in mijn buurt en we zullen met elkaar verbinden en samen dansen en zingen in een koor!" De Digibirds bewegen hun nekjes en hun snavels als ze fluiten. In deze duoset vind je een blauwe en oranje Digibird, versierd met vrolijke decoratie. De 100% plasticvrije verpakking met Try Me functie dient als vogelhuisje waar je je Digibirds in kunt zetten. Hang alle vogelhuisjes aan de muur en maak je eigen decoratieve Digibirds wand.

Alle Digibirds komen van een ander exotisch deel van de wereld, kun jij hun unieke persoonlijkheden ontdekken? Eén ding hebben ze gemeen, ze willen allemaal rondreizen op jouw schouder. Inclusief een clip om je Digibird op te zetten en overal mee naartoe te nemen. In de single verpakking zijn er nog 4 verschillende Digibirds te verzamelen. Batterij informatie: 1 x AAA batterij per Digibird (meegeleverd). Leeftijdsindicatie: 3 jaar+.
Spectron22,95

Digibirds speelgoed set van 2

Bekijk meer