Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Magic Mixies Magische Wonderlamp

48,9934,29
30%
Adviesprijs 69,99
SpectronSpectron Magic Mixies Magische Wonderlamp 617109003847090

KleurRoze

Maat1 maat
Online nog 4 beschikbaar

Ervaar échte magie met de Magic Mixies Magische Wonderlamp! Welke Mixie tover jij op Magische wijze uit de Toverlamp tevoorschijn? De Wonderlijke Mixie in jouw goudkleurige Lamp heeft lang geslapen en om hem wakker te krijgen, zul je allerlei magische fases moeten doorlopen.

Volg de Magische stappen en zie hoe de Edelsteen van de Toverlamp steeds verkleurt en verschillende geluiden laat horen. Let op het 'ding' geluid, want dat is het teken dat je over de Toverlamp moet wrijven en alleen dan zal er Magische mist te zien zijn! Je zult versteld staan wat je allemaal uit de Lamp tevoorschijn tovert! Heb je alle fases goed doorlopen, dan is je regenboog Mixie klaar om de wijde wereld te betreden! Wrijf een laatste keer over de Wonderlamp en hij zal uit Magische mist tevoorschijn komen! Zijn edelsteen licht op en hij zal je begroeten. Geef hem een naam naar keuze en hij zal deze voor jou herhalen!

Je interactieve Mixie reageert op aanraking en geluid. Doe wensen en laat hem balanceren op de Toverlamp. De Magische Toverlamp en je Wonderlijke Mixie zijn voorzien van 60+ geluiden, lichteffecten en reactie's. Speel keer op keer met de Toverlamp en beleef iedere keer weer een mistige onthulling van je Mixie óf een voorwerp naar keuze! De Magische Toverlamp is verkrijgbaar met een roze, blauwe of Regenboog Mixie.

Spectron34,29

Magic Mixies Magische Wonderlamp