Sportmaterialen

In sport moet alles meezitten. Daarom heb je ook de juiste en goede sportartikelen en kleding nodig. Dankzij merken zoals Nike, Technogym, Love Generation en The Bootcamp Club beoefen jij je sport met stijl, souplesse en kracht. Je persoonlijk record verbeteren, een lange intensieve training of gewoon een recuperatiemoment … je moet altijd op elk sportartikel kunnen vertrouwen. Of het nu een yogamat is op een gewicht.

87 artikelen
  • Accessoires
  • Tassen
Filter & sorteer
  • 87 artikelen
48 van 87 gezien

Sportartikelen voor elke sport bij deBijenkorf.be

Zowel voor binnen- als buitensporten heb je het juiste materiaal nodig. Daarom hebben we bij de Bijenkorf in onze onlinewinkel een uitgebreid assortiment sportartikelen van bekende merken. Wil je je gezondheidsprestatie bijhouden op je smartwatch, zoek je een drinkbus om af en toe een slok te drinken of wil je een meditatiekussen dat je lichaam tijdens je mindfulness-oefeningen goed ondersteunt? Haal even diep adem en kom tot rust in onze onlineshop sportartikelen.

Yogamatten van Love Generation

Opgerold staat netjes. Dat geldt zeker voor de yogamatten van Love Generation. Ze wegen niets, je stopt ze zo onder je arm en eenmaal uitgerold nemen ze meteen een vlakke maar zachte structuur aan. Heb je ondersteuning nodig, koop dan ook het Love Generation yogablok van kurk. Een beetje omvangrijker maar nog veel comfortabeler zijn de Love meditatiekussens van Love Generation. Verkrijgbaar in trendy kleuren waar je meteen helemaal zen van wordt.

Technogym brengt de fitness bij je thuis

Dankzij Technogym creëer je een privé-fitnessruimte bij je thuis. Loop een eindje op de loopband, werk aan je conditie op de crosstrainer en laat de benen wentelen op de spinningfiets. Wil je je core balance verbeteren, kijk dan in ons aanbod Wellness en Sitting Balls van Technogym.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl