Geniet bij de Bijenkorf van Sidney Schuttes Sterren Sandwich!

Chef Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam wordt geroemd om zijn gedurfde smaken, gebruik van lokale producten en creatieve gerechten. In zijn restaurant Spectrum komt alles samen; beleving en gerechten zijn vertrouwd, maar tegelijk ook verrassend, eigenzinnig en soms een beetje tegendraads.

Speciaal voor de Bijenkorf creëerde Sidney een heerlijke en verrassende Sterren Sandwich. Geniet van een broodje met avocado, kimchi, kalfsprocureur, kerrie en makreel. Afgemaakt met flinterdunne witte kool met citrus-olijfolie en cress met de smaak van citrus en milde koriander.

Proef dit heerlijke broodje zelf en maak kans op een 7-gangendiner voor twee personen in Spectrum en een overnachting inclusief ontbijt in het Waldorf Astoria Amsterdam.

Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl