Winkels & Openingstijden
Klantenservice

C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum

Vanaf 85,-
Sunday RileySunday Riley C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum119209322806030

C.E.O 15% Vitamin C Brightening Serum van Sunday Riley is een serum dat snel dofheid, donkere vlekjes en verkleuringen bij de bron bestrijdt, terwijl de tekenen van veroudering worden verminderd. Het verhelderende serum zorgt ervoor dat de huid er steviger en voller uitziet en aanvoelt, terwijl de huid veerkrachtig en gelijkmatig wordt hersteld.

De belangrijkste ingrediënten:
- Vitamine C: (THD ascorbaat / tetrahexyldecylascorbaat) Extreem stabiele, in olie oplosbare vorm van vitamine C. Helpt bij het bestrijden van de tekenen van veroudering veroorzaakt door tijd, stress, levensstijl en vervuiling, waaronder dofheid, zichtbaar verlies van stevigheid en tekenen van lijntjes en rimpels en het verschijnen van donkere vlekken en ongelijkmatige roodheid.
- Fytosterolencomplex: geïsoleerd uit sojabonen en met ten minste 40% ß-sitosterol, helpen deze geconcentreerde fytosterolen roodheid als gevolg van de gevoeligheid van de huid te verminderen.
- Saccharide-isomeraat-extract: vermindert de zichtbaarheid van poriën en versterkt de vochtbarrière van de huid voor een gladde, jeugdige textuur.
- Glycolzuur: een AHA die de huidtextuur verfijnt en de pH van het eindproduct in de juiste zone houdt voor maximale effectiviteit van de formule.

Sunday Riley85,-

C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum