Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Swarovski

Swarovski staat wereldwijd bekend om expertise op het gebied van kristalbewerking. Het merk biedt prachtige, modieuze juwelen die met de uiterste zorg en oog voor detail zijn ontworpen.

Swarovski

577 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
577 artikelen

Swarovski bij debijenkorf.be

Swarovski is één van de meest vooraanstaande juwelenmerken wereldwijd. Het succes van het merk is gebaseerd op de uitzonderlijke vaardigheden van kristallenslijper Daniel Swarovski. De missie van Daniel Swarovski was om diamanten voor iedereen te vervaardigen. Vandaag de dag wordt zijn visie voortgezet door de Swarovski familie.

Armbanden, kettingen, oorbellen en ringen van Swarovski

De armbanden, kettingen en oorbellen van Swarovski zijn ingelegd met prachtige heldere Swarovski kristallen. Maar Swarovski staat natuurlijk voornamelijk bekend om de oogverblindende ringen. Zo biedt het merk zowel uitzinnige cocktailringen als subtiele ringen voor een schitterende toevoeging aan je alledaagse outfit. Ga jij je geliefde ten huwelijk vragen? Jij vindt vast een exemplaar naar wens in de collectie Swarovski ringen voor dames. Reken maar dat ze volmondig ja zegt als de Swarovski kristallen haar tegemoet schitteren.

Schrijven doe je in stijl met de pennen van Swarovski

Wist je dat Swarovski ook een prachtige pennencollectie heeft? Deze blikvangers zijn op subtiele wijze ingelegd met Swarovski kristallen. De Swarvoski pennen zijn verkrijgbaar met blauwe, zwarte, gouden en zilveren kleuraccenten. Doe de pen cadeau aan je secretaresse of houd hem lekker zelf!