Swarovski

Swarovski staat wereldwijd bekend om zijn expertise op het gebied van kristalbewerking. Het merk biedt prachtige, modieuze juwelen die met de uiterste zorg en oog voor detail zijn ontworpen. Van ringen tot armbanden en van kettingen tot oorbellen, de sieraden van Swarovski geven een bijzondere touch aan jouw ensemble.

Swarovski

456 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 456 artikelen
48 van 456 gezien

Swarovski bij debijenkorf.be

Swarovski is één van de meest vooraanstaande juwelenmerken wereldwijd. Het succes van het merk is gebaseerd op de uitzonderlijke vaardigheden van kristallenslijper Daniel Swarovski. De missie van Daniel Swarovski was om diamanten voor iedereen te vervaardigen. Vandaag de dag wordt zijn visie voortgezet door de Swarovski familie.

Armbanden, kettingen, oorbellen en ringen van Swarovski

De armbanden, kettingen en oorbellen van Swarovski zijn ingelegd met prachtige heldere Swarovski kristallen. Maar Swarovski staat natuurlijk voornamelijk bekend om de oogverblindende ringen. Zo biedt het merk zowel uitzinnige cocktailringen als subtiele ringen voor een schitterende toevoeging aan je alledaagse outfit. Ga jij je geliefde ten huwelijk vragen? Jij vindt vast een exemplaar naar wens in de collectie Swarovski ringen voor dames. Reken maar dat ze volmondig ja zegt als de Swarovski kristallen haar tegemoet schitteren.

Schrijven doe je in stijl met de pennen van Swarovski

Wist je dat Swarovski ook een prachtige pennencollectie heeft? Deze blikvangers zijn op subtiele wijze ingelegd met Swarovski kristallen. De Swarvoski pennen zijn verkrijgbaar met blauwe, zwarte, gouden en zilveren kleuraccenten. Doe de pen cadeau aan je secretaresse of houd hem lekker zelf!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl