Swatch

Het horlogemerk Swatch biedt horloges voor alle leeftijden en elke gelegenheid. Van sportieve exemplaren tot klassieke modellen met een zilvere schakelband en stijlvolle en eigentijdse horloges met een leren band. Zowel dames als heren kunnen zich vinden in de collecties van Swatch.
  • Home
  • arrow-small__rightSwatch

Swatch

42 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
42 artikelen
42 van 42 gezien

Swatch bij deBijenkorf.be

In het online warenhuis van de Bijenkorf kunnen zowel dames als heren terecht voor een nieuw Swatch horloge. De analoge horloges van Swatch komen in een uitgebreid scala aan kleuren, materialen en stijlen waardoor er voor elk moment een modieus ontwerp te vinden is. Of je nu een sportief of klassiek gekleed type bent, op Swatch kun je rekenen!

Draag jouw persoonlijke stijl uit met een Swatch dameshorloge

Dankzij het gevarieerde assortiment aan uiteenlopende designs, is er voor iedere vrouw een passend horloge te vinden om de persoonlijke stijl mee uit te dragen. De Swatch dameshorloges vind je in een uitgebreid kleurenpalet van zowel bescheiden, klassieke als meer uitgesproken kleuren. Sier de pols met een siliconen horlogebandje, of kies voor een elegant stalen ontwerp. Voor de liefhebster van de nieuwste trends zijn er de horloges in allerlei glitterende designs te vinden, terwijl de sportief geklede dame juist haar ei kwijt kan bij de collectie strak vormgegeven Swatch uurwerken in contrasterende kleuren.

Sportieve en klassieke Swatch horloges voor heren

Ook met de herenhorloges van Swatch kun je alle kanten uit. Voor de zakelijk geklede man zijn er bijvoorbeeld de Swatch horloges met een leren band en een wijzerplaat in een ontwerp dat mooi is van eenvoud. Kortom, een mooie finishing touch aan een net ensemble. Ook voor heren die op zoek zijn naar een sportief en modern ogend horloge zijn er genoeg mooie opties. Kies uit de vele siliconen en stalen ontwerpen, ga voor een exemplaar met een wijzerplaat inclusief kleurrijke elementen of houd het juist minimalistisch betreft kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Swatch!