The Coucou Club

Coucou Love set - verzorgingsset

(Adviesprijs67,-)57,-15%2022-12-05T11:09:02.393Z57
The Coucou ClubThe Coucou Club Coucou Love set - verzorgingsset119209011000000

De Coucou Love Set combineert 2 van onze favoriete traditionele Chinese massage beauty tools! Gemaakt van 100% rozenkwarts, ofwel de liefdessteen, is dit het perfecte cadeau voor jezelf en voor anderen. Gebruik de Coucou Rose Quartz Roller om de bloedcirculatie en collageenproductie te stimuleren en de Coucou Gua Sha om de de contouren de sculpten en liften, de gezichts-en schouderspieren te masseren en zwellingen te verminderen.

Coucou Rose Quartz Roller
Gebruikstips: Voor het ultieme effect adviseren we dagelijks vijf tot tien minuten te rollen. Gebruik de roller op een gereinigde huid, eventueel in combinatie met een serum of dag- of nachtcrème. Tip: bewaar je Coucou Roller in de ijskast voor een extra verkoelend en verstevigend effect.

Coucou Gua Sha
Gebruikstips: Voor het ultieme effect adviseren we 5 tot 10 stroken per gezichtsdeel. Gebruik de Gua Sha op een gereinigde huid, in combinatie met een serum of dag- of nachtcrème. Breng voldoende product aan rondom de ogen. De Coucou Gua Sha komt met stap-voor-stap instructiekaartje. Tip: bewaar je Coucou Gua Sha in de koelkast voor een extra verkoelend en verstevigend effect.

The Coucou Club57,-

Coucou Love set - verzorgingsset

Bekijk meer