Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

The Ordinary

100% Niacinamide Powder - serum poeder

6,905,52
20%
The OrdinaryThe Ordinary 100% Niacinamide Powder - serum poeder119209163700000
Maat20 gr

Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, is een goed bestudeerd, veelzijdig actief ingrediënt dat bekend staat om zijn meerdere voordelen op de huid. Het draagt bij aan het balanceren van zichtbare talgactiviteit en ondersteunt de productie van componenten die een centrale rol spelen in de structurele en functionele integriteit van de huid.

100% Niacinamide Poeder van The Ordinary biedt de meest directe topische blootstelling van Niacinamide om zichtbare glans, vergrote poriën en onregelmatige huidtextuur te richten.
Dit poederformaat biedt een doe-het-zelf-ervaring waarmee men hun gebruik kan personaliseren op basis van hun voorkeur.

In vergelijking met de Niacinamide 10% + Zink 1% oplossing biedt dit poederformaat de gebruiker veelzijdigheid in het combineren van de voordelen van Niacinamide met de voordelen van andere niet-conflicterende technologieën (zoals Peptide serums) om meerdere huidproblemen tegelijk aan te pakken.

Contra-indicaties: We raden af om Niacinamide te combineren met topische vitamine C (L-Ascorbinezuur, geethyleerd L-ascorbinezuur en vitamine C-derivaten) in hetzelfde regime.
Als vitamine C wordt gebruikt als onderdeel van uw huidverzorgingsregime, raden we aan om ze op alternatieve tijdstippen aan te brengen met deze formule (idealiter vitamine C in de PM en deze formule in de AM). Bovendien raden we niet aan om Niacinamide-poeder in directe zuren op te lossen.
Raadpleeg de menggids voor advies bij het selecteren van geschikte oplossende basissen.

Opmerking: Niacinamide is geen behandeling voor acne. Voor aanhoudende acne-gerelateerde aandoeningen, raden wij u aan een arts te raadplegen.

Gebruikstips:
- Meng een kwart maatschep van de lepel voorzien van een behandeling op waterbasis in de palm van uw hand en breng 's ochtends en/of 's avonds aan op het gezicht
- Vermijd contact met de ogen, als er contact optreedt, spoel dan grondig met water. Handen wassen na het hanteren
- Niet mengen met formuleringen met een pH van 5 of lager
- Als er irritatie optreedt, spoel dan af, stop het gebruik en raadpleeg een arts
- Gebruik alleen zoals voorgeschreven op een ononderbroken huid
Patchtesten voor gebruik wordt geadviseerd. Buiten het bereik van kinderen houden.

Menggids:
In zijn ware vorm is Niacinamide gemakkelijk in water oplosbaar en lost het gemakkelijk op in producten op waterbasis, zoals serums en crèmes.
Het 100% Niacinamide poeder van de Ordinary kan worden gemengd in elke niet-conflicterende behandeling op waterbasis, op voorwaarde dat de pH van de basis tussen 5,0 en 7,0 ligt. Als het gaat om de keuze van een waterbasis om met deze formule te mengen, zijn er verschillende opties beschikbaar binnen het merk The Ordinary.

The Ordinary5,52

100% Niacinamide Powder - serum poeder