Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

The Ordinary

Multi-Peptide Lash and Brow Serum - 2-in-1 wenkbrauw en wimper serum

16,102024-05-21T19:21:47.909Z16.1
The OrdinaryThe Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum - 2-in-1 wenkbrauw en wimper serum119209264400005
Maat5 ml
The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum is een geconcentreerd, kleurloos tot lichtgeel, lichtgewicht serum dat is ontwikkeld om de wimpers en wenkbrauwen dikker, voller en gezonder te doen lijken. De in deze formule aanwezige technologieën omvatten SYMPEPTIDE XLASH® peptidecomplex (met Myristoyl Pentapeptide-17), REDENSYL™ complex (met Larix Europaea Wood Extract en Camellia Sinensis Leaf Extract), CAPIXYL™-peptidencomplex (met Acetyl Tetrapeptide-3 en Trifolium Pratense-bloemextract), Widelash™-peptidencomplex (met biotinoyltripeptide-1), Anargy®-peptidencomplex (oligopeptide-2 en glycoproteïnen), en zeer goed oplosbare cafeïne (0,5 % netto cafeïne). 5% netto cafeïne in gewicht) in een ultra-lichtgewicht basis*.

Elke technologie in de formule richt zich op een uniek pad om gezond haar te helpen ondersteunen. SYMPEPTIDE XLASH® en Anargy® helpen de natuurlijke dikte en dichtheid van de wimpers te verbeteren. Widelash™ en CAPIXYL worden gebruikt om het volume van de wimpers en wenkbrauwen te verbeteren en te versterken, waardoor ze voller lijken. REDENSYL™ voedt het haar en de huid, waardoor het haar er gezonder uitziet. De totale concentratie van deze technologieën in de formule bedraagt 23,5% van het gewicht.

Gebruikstip:
- Na het reinigen en drogen van de huid, 's morgens en 's avonds een dun laagje aanbrengen langs de wimperlijn en de wenkbrauwen
The Ordinary16,10

Multi-Peptide Lash and Brow Serum - 2-in-1 wenkbrauw en wimper serum