Winkels & Openingstijden
Klantenservice
bestseller

The Ordinary

The Lash & Brow Duo - wenkbrauw- en wimper serum t.w.v. €38,30

21,2012,72
40%
Adviesprijs 30,20
The OrdinaryThe Ordinary The Lash & Brow Duo - wenkbrauw- en wimper serum t.w.v. €38,30590909000955090

Een duo van Multi-Peptide Lash and Brow Serum voor vollere, dikkere en gezonder ogende wimpers en wenkbrauwen. Deze set heeft een waarde van €38,30.

Het Lash & Brow Duo bevat twee stuks van ons populaire Multi-Peptide Lash and Brow Serum, want als het om wimpers en wenkbrauwen gaat, kunt u nooit te veel van het goede hebben. Dankzij de afscheurbare verpakking kunt u er één geven en één houden, of ze allebei voor uzelf houden - de keuze is aan u. Het Multi-Peptide Lash and Brow Serum is een lichte, niet-vette formule voor dikkere, vollere en gezonder ogende wimpers en wenkbrauwen. Dit serum bevat elf actieve bestanddelen, waaronder vier peptidecomplexen en een reeks natuurlijke extracten. Gebruik het product tweemaal daags en u ziet binnen slechts vier weken resultaat: uw wimpers en wenkbrauwen worden gevoed en beschermd, en zien er voller en beter uit.

Deze formule bevat SYMPEPTIDE XLASH®-complex (met myristoyl pentaptide-17), Anargy®-complex (met oligopeptide-2 en glycoproteïnes), Widelash™-complex (met biotinoyl tripeptide-1 en panthenol), REDENSYL™-complex (met houtextract van de Europese larix, bladextract van de Camellia sinensis en zinkchloride), CAPIXYL™-complex (acetyl tetrapeptide-3 en bloemextract van rode klaver) en oplosbare cafeïne. Alle handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. SYMPEPTIDE XLASH® is een gedeponeerd handelsmerk van SYMRISE AG, Anargy® is een gedeponeerd handelsmerk van LIPOTRUE, S.L., Widelash™ is een handelsmerk van Sederma Inc., REDENSYL™ is een handelsmerk van Givaudan en CAPIXYL™ is een handelsmerk van Lucas Meyer Cosmetics Canada Inc. DECIEM en The Ordinary zijn niet gelieerd aan de eigenaren van deze handelsmerken."

Gebruiktip:
- Breng 's ochtends en 's avonds na het reinigen en drogen van dat deel van het gezicht een dun laagje aan langs de wimperlijn en wenkbrauwen.

The Ordinary12,72

The Lash & Brow Duo - wenkbrauw- en wimper serum t.w.v. €38,30