Winkels & Openingstijden
Klantenservice

The Ordinary

The Most Loved Set - Limited Edition verzorgingsset

12,80
The OrdinaryThe Ordinary The Most Loved Set - Limited Edition verzorgingsset119209094206090
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat45 ml
Maat45 ml

De Most-Loved Set bevat drie van de populairste producten van The Ordinary in miniformaat. Het is een ideale cadeauset om de huidverzorgingsproducten te leren kennen of om iets nieuws van The Ordinary te proberen.

Niacinamide 10% + Zinc 1% is een universeel serum voor de onzuivere huid. Het serum maakt de huid gladder en stralender, en versterkt de huidbarrière na verloop van tijd. Het bevat een hoge concentratie van 10% niacinamide (vitamine B3) en zink PCA.

Hyaluronic Acid 2% + B5 is een hydraterend serum dat de huid gladder en stralender maakt, en tegelijkertijd werkt tegen rimpels en onregelmatigheden. Het combineert hyaluronzuurmoleculen met een laag, gemiddeld en hoog moleculair gewicht en een geavanceerde HA-crosspolymeer om meerdere huidlagen te hydrateren en tegelijkertijd de huidbarrière te versterken.

Caffeine Solution 5% + EGCG is een revitaliserende oplossing voor vermoeide ogen. Het vermindert wallen en donkere kringen rond de ogen door een hoge concentratie cafeïne te combineren met een sterk gezuiverd epigallocatechine gatyl glucoside (EGCG).

Gebruikstips:
- Hyaluronic Acid 2% + B5: 's morgens en 's avonds een paar druppels aanbrengen op het gezicht vóór het gebruik van crèmes.
- Niacinamide 10% + Zinc 1%: 's morgens en 's avonds op het hele gezicht aanbrengen vóór het gebruik van andere crèmes.
- Caffeine Solution 5% + EGCG: 's morgens en 's avonds een kleine hoeveelheid rond de ogen masseren.

Bekijk meer