Winkels & Openingstijden
Klantenservice

The Power of Peptides Set - Limited Edition verzorgingsset

42,50
The OrdinaryThe Ordinary The Power of Peptides Set - Limited Edition verzorgingsset119209016806090
Maat50 ml

De Power of Peptides Set bevat drie van de multipeptideformules van The Ordinary die met hun krachtige peptidetechnologie meerdere problemen in het gezicht en rond de ogen aanpakken.

Het Multi-Peptide + HA Serum is een universeel serum dat de huid gladder maakt en meerdere tekenen van veroudering tegelijk aanpakt, waaronder het verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het bevat vier goed onderzochte peptidetechnologieën, waaronder Matrixyl™ synthe'6™, Matrixyl™ 3000, SYN™-AKE en ARGIRELOX™, evenals huidvriendelijke aminozuren en meerdere hyaluronzuurcomplexen.

Het Multi-Peptide Eye Serum is een oogserum met peptiden op waterbasis dat ontwikkeld is om veelvoorkomende tekenen van veroudering rond de ogen tegen te gaan. Het laat kraaienpootjes en rimpels onder de ogen minder opvallen en vermindert wallen en donkere kringen aanzienlijk. Het bevat meerdere technologieën, waaronder Palmitoyl Tripeptide-38, evenals een complex van niacinamide en fraxinus excelsior-schorsextract.

Het Multi-Peptide Lash and Brow Serum is een lichte, niet-vette formule voor dikkere, vollere en gezonder ogende wimpers en wenkbrauwen. Gebruik het product tweemaal daags en u ziet binnen slechts vier weken resultaat: uw wimpers en wenkbrauwen worden gevoed en beschermd, en zien er voller en beter uit. Het bevat elf actieve bestanddelen, waaronder vier peptidecomplexen en een reeks natuurlijke extracten.

Gebruikstips:
- Multi-Peptide Lash and Brow Serum: breng 's morgens en 's avonds na het reinigen en drogen van dat deel van het gezicht een dun laagje aan langs de wimperlijn en wenkbrauwen.
- Multi-Peptide + HA Serum: breng 's morgens en 's avonds een paar druppels aan op het gezicht.
- Multi-Peptide Eye Serum: breng 's morgens en 's avonds een kleine hoeveelheid aan rond de ogen.


The Ordinary42,50

The Power of Peptides Set - Limited Edition verzorgingsset