Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

The Ordinary

Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% - verhelderende dag- en nachtcrème

9,302024-03-02T13:06:18.940Z9.3
The OrdinaryThe Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% - verhelderende dag- en nachtcrème119209127800000
Maat30 ml
Vitamine C is een effectieve antioxidant die de huidtint verheldert en tekenen van veroudering vermindert. Dit product is een watervrije suspensie met 23% L-ascorbinezuurpoeder. Topische vitamine C biedt een breed scala aan voordelen voor de huid.

Houd rekening met:
1) Een zeer sterk tintelend maar niet-irriterend gevoel wordt verwacht tijdens de eerste 1-2 weken van gebruik totdat de huidtolerantie is opgebouwd. Als het gevoel te sterk is voor je huid, kan de formule bij elke toepassing worden gemengd met andere crèmes of serums van jouw voorkeur.

2) De crème droogt iets poederig op, hierdoor kan de formule niet aanvoelen als een serum, lotion of crème en elke applicatie duurt enkele seconden voordat het door de huid wordt opgenomen. Deze formule voelt na het aanbrengen een paar seconden korrelig aan. Als je dit korrelige gevoel wilt vermijden, raden we de vitamine C-suspensie 30% in siliconen aan.

Gebruikstips:
- Breng 's ochtends of s' avonds (bij voorkeur in de avond) een kleine hoeveelheid aan op het gezicht
- Vermijd contact met de ogen
- Bouw het gebruik rustig op 
- Na aanbrengen kan een tintelend gevoel worden verwacht, indien te sterk vermeng met andere crèmes of serums om de sterkte te verdunnen
- Niet aanbrengen op een beschadigde huid
- Gebruik een SPF overdag

The Ordinary9,30

Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% - verhelderende dag- en nachtcrème