Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Thule

Thule biedt stijlvolle en duurzame valiezen en reistassen van hoge kwaliteit. Bij de Bijenkorf vind je een breed aanbod van deze mooie reis-items: variërend van trolleys tot handbagage, duffels en sporttassen.
  • Home
  • arrow-small__rightThule

Thule

1 artikelen
  • Spinners (4 wielen)
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

Thule bij deBijenkorf.be

Thule is in 1942 opgericht in Zweden. Het merk begon met een visie om mensen dichterbij de wereld en hun passie te brengen. Deze visie vertalen zij inmiddels al jaren in prachtige reisitems, zoals valiezen, handbagage en sporttassen. Alles wat je dierbaar is, wordt dankzij Thule veilig, gemakkelijk én in stijl naar je bestemming vervoerd. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor het uitgebreide Thule-assortiment. Daarin vind je stijlvolle items als rugzakken, valiezen en sporttassen die een meerwaarde zijn voor een actief leven.

Ontdek de stijlvolle én duurzame reisproducten van Thule

Koffers van Thule zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en voorzien van stijlvolle designs. Daarbij worden de valiezen op een zeer duurzame manier geproduceerd. Zo zorgt Thule er dankzij slimme technische oplossingen voor dat de producten enorm lang meegaan en op die manier een minder grote impact hebben op het milieu. Daarbij zijn reisitems uit het assortiment, zoals tassen van Thule en reisaccessoires van Thule uiteraard voorzien van stijlvolle ontwerpen. Daardoor reis je altijd bewust én stijl.

Valiezen van Thule

Heb je een reis op de planning staan of ga je een weekendje weg? In onze brede selectie Thule reisproducten, vind je precies waar je naar zoekt. Zo vind je een uiteenlopend aanbod valiezen van Thule. Daarin heb je zowel de keuze uit Thule trolleys (2-wielen als Thule spinners (4-wielen) én harde koffers van Thule. Deze valiezen zijn vervaardigd van zeer sterke materialen waardoor ze bestendig zijn tegen deuken en krassen. Daarbij heb je dankzij een tijdloos design in cominatie met een secure afwerking met een valies van Thule een echt kwaliteitsstuk te pakken waarmee je jaren vooruit kunt!