TI SENTO

TI SENTO – Milano staat bekend om haar prachtige, zilveren juwelen. Van een fragiel kettinkje tot een statement ring. Wat veel mensen niet weten, is dat het atelier tot op de dag van vandaag nog steeds ontwerpen schetst met potlood en papier en dat ieder sieraad met de hand wordt gemaakt.

Ti Sento Milano

493 artikelen
Filter & sorteer
  • 493 artikelen
48 van 493 gezien

TI SENTO-Milano bij debijenkorf.be

Goud is overrated! Dat is de visie van TI SENTO-Milano. Het sieradenmerk werkt enkel met zilver, maar bewerkt dit materiaal met zo veel liefde en passie dat het de status van goud krijgt. Zilver straalt kracht uit. Het is die oogverblindende pure hagelwitte glans waar TI SENTO-Milano in gespecialiseerd is. Het merk werkt vandaag de dag nog steeds volgens traditionele wijze. Ieder sieraad wordt met potlood en papier geschetst. Vervolgens wordt het met de blote hand gesmeed. De zilversmeden van TI SENTO-Milano zijn niet bang voor zwarte vingers. Ze gaan door met vijlen en polijsten totdat het sieraad blinkt. Zo krijgt ieder juweel karakter.

TI SENTO-Milano: klassieke sieraden met een moderne twist

De TI SENTO-Milano juwelen hebben een klassieke uitstraling met een knipoog naar de laatste trends. Alle sieraden worden in huis ontworpen, op de eigen ontwerpafdeling. Er wordt anderhalf jaar vooruit gewerkt aan nieuwe sieraden, waarbij de allernieuwste trends altijd in acht genomen worden. Kwaliteit heeft TI SENTO-Milano hoog in het vaandel staan. Er wordt veel aandacht besteed aan de afwerking van de kleinste details: van de zetting van stenen tot aan de sluiting van armbanden en clipringen van hangers.

Ringen, armbanden, kettingen en oorbellen van TI SENTO-Milano

De ringen van TI SENTO-Milano zijn gezet met heldere kristallen met hier en daar een kleurrijke glassteen. Ook biedt het merk ringen met pavé kristallen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan TI SENTO-Milano oorbellen. Zo zijn er bescheiden parels, subtiele oorringen en oogverblindende oorstekers. Het aanbod aan TI-SENTO Milano armbanden is ook erg gevarieerd. Zo zijn er kralenarmbanden, schakelarmbanden, bangles en bedelarmbanden in zowel eenvoudige als uitzinnige uitvoeringen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de kettingen van TI SENTO-Milano. Het merk biedt vooral veel fijne kettingen gesierd met originele hangers en parelkettingen met gedetailleerde sluitingen.

Hoe verzorg je sieraden van TI SENTO-Milano

De sieraden van TI SENTO-Milano zijn gezet met prachtige heldere kristallen. Maar het kan nog wel een lastige klus zijn om deze kristallen schoon te houden. Gelukkig zijn er een aantal slimme trucs waardoor je TI SENTO-Milano sieraden weer volop gaan glanzen! De droge doek methode is ideaal voor licht onderhoud, terwijl de afwasmiddel methode grondig reinigt. Gebruik voor de droge doek methode altijd een pluisvrije doek en een ronddraaiende beweging. Voor de afwasmiddel methode gebruik je een oude zachte tandenborstel. Richt je op één kristal tegelijk en gebruik opnieuw een ronddraaiende beweging. Spoel je sieraad vervolgens af met water en hij blinkt weer als nieuw.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl