Tissot

Tissot is een Zwitsers horlogemerk. Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid. De hoogwaardige uitstraling van het merk wordt veelvuldig, wereldwijd, erkend. Tissot is Official Timekeeper en partner van talloze sportdisciplines.
  • Home
  • arrow-small__rightTissot

Tissot

40 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
40 artikelen
40 van 40 gezien

Tissot bij deBijenkorf.be

Uiteraard vind je bij de Bijenkorf een prachtige collectie horloges van Tissot. Het horlogemerk uit Zwitserland bestaat al sinds 1853 en weet vandaag de dag vele harten sneller te laten kloppen door de uurwerken met een luxe uitstraling. Ieder Tissot horloge kent precisie en is mede door vakmanschap voorzien van een prachtig design.

Het Tissot horloge voor heren in zilver, goud of zwart

Bij het bekijken van de collectie Tissot horloges voor heren is het goed te begrijpen dat het nog moeilijk wordt om te kiezen. De horloges hebben allen een klassiek uiterlijk en zullen daardoor om iedere pols prachtig staan. Daarbij zorgt de tijdloze vormgeving er ook voor dat je het Tissot horloge altijd kan blijven dragen. De meeste horlogekasten zijn zilverkleurig en krijgt juist door de horlogeband een uniek karakter. Je vindt in de collectie Tissot voor heren de horloge en horlogebanden in leer, staal en titanium. Maak een keuze uit de zwarte, gouden of zilveren Tissot horloge voor heren met een horlogeband naar jouw smaak.

Prachtige Tissot horloges voor dames

Voor de meer subtiele horloges met een verfijnd uiterlijk komen we bij de collectie Tissot voor dames. Tissot biedt veelal analoge horloges waarbij zowel de horlogeband als de kast van het Tissot horloge, zeer subtiel zijn ontworpen. Door deze niet al te massief of groot te maken staan de Tissot horloges voor dames prachtig en zeer elegant bij iedere outfit. Je komt onder andere de Everytime en Visodate Tissot horloges tegen. Heb jij al een Tissot horloge op het oog? Bij de Bijenkorf vind je de Tissot horloges voor dames in zilver, goud, zwart en roze.