Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Titan

In het Duitse Hamburg wordt elke Titan koffer zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, worden traditioneel vakmanschap en innovatie met elkaar gebundeld. Reis in comfort en zonder zorgen met Titan.

Titan

24 artikelen
  • Handbagage koffers
  • Spinners (4 wielen)
Filter & sorteer
24 artikelen
24 van 24 gezien

Titan bij de Bijenkorf.be

Titan: hét Duitse bagagemerk dat zich onderscheidt door rijkelijk gebruik te maken van hoogwaardige materialen die resulteren in vederlichte koffers. Titan gebruikt met name polycarbonaat. Dit materiaal is lichtgewicht, maar beschikt over een stevig exterieur. Hierdoor wordt je bagage te allen tijde optimaal beschermd én daardoor kan het wel tegen een stootje. Desondanks zijn de koffers zeer lichtgewicht, en comfortabel om mee te nemen op reis.

Comfortabel op reis met een Titan koffer

Naast deze praktische elementen heeft Titan uiteraard ook aan de buitenkant gedacht. Alle reisbagage van Titan beschikt over een stijlvolle en eigentijdse look. Dankzij de flexibele rijwielen en ergonomische handvaten laat een Titan koffer zicht gemakkelijk manoeuvreren voor optimaal comfort en gemak. De slogan van het merk ‘’Designed for tomorrow’’ communiceert tevens het feit dat een Titan koffer jarenlang meegaat, waardoor je er lange tijd plezier van hebt. Met een Titan koffer reis je in stijl.