Too Faced

Too Faced is het cosmeticamerk van de “Better than Sex” mascara, het “Chocolate Bar” oogschaduwpalet en de “Papa don’t Peach” blush. Laat je meevoeren door de fantasierijke wereld van Too Faced, waar je stoutste cosmeticadromen werkelijkheid worden.

Too Faced

73 artikelen
Filter & sorteer
73 artikelen

Too faced bij deBijenkorf.be

Laat je van je meest vrouwelijke en glamoreuze kant zien met de cosmeticaproducten van Too Faced. Dit fantasierijke cosmeticamerk is verantwoordelijk voor de hype van de “Better than Sex” mascara. Ook de “Lip Injection” lipgloss ontketende furore. Deze tintelinde lipgloss laat je lippen meteen voller lijken. Het “Chocolate Bar” oogschaduwpalet bevat prachtige goudbruine tinten die je ogen laten spreken. De kleuren zijn om je vingers bij af te likken!

Het verhaal van Too Faced

Lang, lang geleden in de jaren ’90 bepaalde de donkere gothic en grunge beweging het straatbeeld en werd alles wat roze was verdoemd. Deze zwarte bladzijde uit de cosmetica geschiedenis heeft geleid tot de oprichting van het cosmeticamerk Too Faced. Too Faced staat voor schaamteloze glamour en uitgesproken vrouwelijkheid. Aan het roer van Too Faced staan de creatieve duizendpoot Jerrod Blandino en Jeremy Johnson, de man van daden. Dit “dream team” ontdekte de transformerende kracht van make-up terwijl ze beiden achter de toonbank van Estée Lauder werkte. Too Faced is hun liefdesbaby. Binnen korte tijd groeide Too Faced uit tot een rebelse en visionaire leider binnen de cosmetica industrie.