Winkels & Openingstijden
Klantenservice
SustainableDuurzamer

Paula's Choice

Trial Kit Clear Regular Strength - verzorgingsset

36,-2023-11-28T22:21:15.133Z36
Paula's ChoicePaula's Choice Trial Kit Clear Regular Strength - verzorgingsset119209265600000
Deze set bestaat uit een reiniger, exfoliant en dag- en nachtcrème. Kortom, alles wat je huid nodig heeft om er zo zuiver mogelijk uit te zien en aan te voelen. Geformuleerd om poriën op milde wijze te ontstoppen en daarbij roodheden te kalmeren. Beschermt de huid tegen zonneschade. De producten in deze set zijn allemaal mini's. Perfect om eens uit te proberen.

Gebruikstips:
- Gezichtsreiniger: Gebruik 's ochtends en 's avonds. Maak eerst je gezicht vochtig met lauw water. Doe een kleine hoeveelheid op je vingertoppen en breng voorzichtig met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en rond de ogen. Goed afspoelen.

- Exfoliant: Breng de exfoliant met je vingers of een wattenschijfje aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng de exfoliant in het begin om de dag aan. Verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30 of hoger.

- Dagcrème met SPF: Dit gebruik je als laatste stap in de huidverzorgingsroutine. Breng 's ochtends royaal aan op je hele gezicht (ook rond je ogen) en hals. Laat je crème even intrekken voordat je makeup aanbrengt.

- Nachtcrème: Gebruik als laatste stap in de huidverzorgingsroutine.
Paula's Choice36,-

Trial Kit Clear Regular Strength - verzorgingsset