Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Un Jardin à Cythère Eau de Toilette

Vanaf 96,-2023-12-01T03:35:33.436Z96
HERMÈSHERMÈS Un Jardin à Cythère Eau de Toilette118509010611050

DE CREATIE
De eau de toilette Un Jardin à Cythère is een creatie van Christine Nagel, parfumeur bij Hermès. De geur roept het beeld op van een verrassende tuin: geen planten- of bloementuin, maar een blonde tuin. Hij neemt je mee op een geurige reis door de Peloponnesos die op Kythira eindigt, een authentiek Grieks eiland dat al talloze kunstenaars tot inspiratie heeft gediend.

GEURNOTEN
De citrus- en houtachtige geur van de eau de toilette Un Jardin à Cythère combineert het intense karakter van grassen met de kracht van olijfhout en de tederheid van verse pistachenoten.

HET OBJECT
De flacon is ontworpen door Fred Rawyler en geïnspireerd op de lijnen van oude koetslantaarns. Het glas heeft een helder geel kleurverloop dat doet denken aan de zonnige geur van de eau de toilette. De verpakking is versierd met een illustratie van de kunstenaar Elias Kafouros: een kleurrijk Grieks landschap met goudkleurig gras, groene olijfbomen, verse roze pistachenoten en de blauwe zee op de achtergrond.

DE COLLECTIE TUINPARFUMS
De collectie van de Tuinen is het resultaat van de ontmoeting tussen de ziel van een plek, de inspiratie van de parfumeur en het thema dat het huis Hermès elk jaar kiest om zijn creatie te belichten. Een geurige reis voor wie verlangt naar frisheid en mijmering en er even tussenuit wil.


HERMÈS96,-

Un Jardin à Cythère Eau de Toilette