Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Urban Nature Culture

De producten van Urban Nature Culture zijn onderdeel van de wereldwijde samenleving, ieder met zijn eigen verhaal. Het werk van creatieve mensen, geproduceerd met passie en respect voor de planeet.

Urban Nature Culture

317 artikelen
Filter & sorteer
317 artikelen

Urban Nature Culture bij deBijenkorf.be

Geef je interieur een eigentijdse, persoonlijke touch met de woon- en keukenaccessoires van Urban Nature Culture. Ieder product is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit op een duurzame manier.

Woonaccessoires van Urban Nature Culture

Het Nederlandse woonlabel Urban Nature Culture biedt alles voor dineren, koken en wonen. De woonaccessoires Urban Nature Culture geven een stijlvolle en unieke look aan je interieur. Decoreer je zetel met luxe sierkussens in trendy kleuren en materialen. Van velvet kussens in okergeel tot vintage ontwerpen met jungle dessin. De vazen van Urban Nature Culture geven een verrassend kleuraccent in de living in de kleuren geel, groen of blauw. Voor meer kleur in huis kun je ook een kijkje nemen bij de kandelaars van Urban Nature Culture. Ook de wand heeft een beetje extra liefde nodig. Kenmerkend aan de wanddecoratie van het merk is het katoenen doek met stijlvolle accessoires van blad.

Urban Nature Culture: for the love of our world

Urban Nature Culture hecht waarde aan een duurzame producten. Oprichtster Anne Marie Hermans ziet het als haar plicht om in de toekomst te investeren en transparant te zijn over onze productiewijzen. Door nieuwe en planeetvriendelijke bronnen te gebruiken, of door juist voor secundaire grondstoffen te kiezen, probeert Urban Nature Culture een zo’n klein mogelijke ecologische voetdruk achter te laten.