Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Vaderdagweekend de Bijenkorf Utrecht

Vaderdagweekend Utrecht

Vier Vaderdag op een bijzondere manier samen met je vader bij de Bijenkorf tijdens het Vaderdagweekend. Ontdek hier wat er te doen is in de Bijenkorf Utrecht en laat je inspireren door verschillende cadeautips.

Nubikk Unlock en win

Het ideale cadeau voor je vader: een paar Nubikks. Ga op 16 of 17 juni langs bij de schoenenafdeling om een muntje te ontvangen. Werp deze in de Nubikk automaat en maak een van de luikjes open. Wie weet kan jij jouw vader blij maken met een nieuw paar Nubikks naar keuze.

Bekijk het aanbod

Bellroy Slim your wallet

Kom langs bij onze ‘Slim Wallet Doctor’ en geef je Bellroy portefeuille (of die van jouw vader) een detox om slim & slank de zomer in te gaan. 16 juni van 10.00 – 20.00 uur, 17 juni van 11.00 – 18.00 uur in Utrecht.

Bekijk het aanbod

Tasting experience CHANEL

Ter ere van de lancering van het nieuwe parfum voor mannen van CHANEL bieden wij u een tasting experience aan van het parfum. Ervaar de nieuwe compositie met een onderscheidend karakter. Een mannenparfum met de krachtige nuances van Nieuw-Caledonisch sandelhout. Ontdek de geur op de Cosmetica & Geuren afdeling tussen 4 en 17 juni.

Bekijk het product

Zo vader, zo zoon Burgermenu

Speciaal voor alle vaders en hun kinderen is er tijdens het Vaderdagweekend, het ‘zo vader zo zoon burgermenu’. Met voor de vaders een hamburger met frites en een grote Coca-Cola voor 17,50 en voor de kinderen een mini hamburger met frites en een kleine Coca-Cola voor 7,50. Kom samen genieten van de aanbieding op 15, 16 of 17 juni.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl