Van Gils

Het Nederlandse Van Gils staat bekend om zijn geweldige maatproducten. Een stijlvol overhemd, pantalon, blazer of een heel pak: iedere man kan zich vinden in de collecties van Van Gils. Sinds 1948 biedt het merk hoogwaardige, uitgesproken producten met oog voor detail.
  • Home
  • arrow-small__rightVan Gils

Van Gils

196 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
196 artikelen

VAN GILS BIJ DEBIJENKORF.BE

Of je nu op zoek bent naar een schoon, klassiek overhemd, een stijlvolle pantalon of een prachtige colbert: Van Gils heeft een ruime collectie voor de gehele herengarderobe. In dit assortiment vind je magnifieke maatproducten in een scala aan kleuren en materialen, allemaal met de klasse en kwaliteit die je van Van Gils gewend bent.

STIJLVOLLE, KLASSIEKE VAN GILS OVERHEMDEN VOOR HEREN

Het Nederlandse modehuis Van Gils kent een geschiedenis die teruggaat naar het jaar 1948. Een groot deel van het succes van Van Gils ligt bij de stijlvolle overhemden die het merk ontworpen heeft. Van Gils overhemden voor heren vind je in dit assortiment in allerlei kleuren en materialen. Van traditionele, effen overhemden, bijvoorbeeld voor onder een pak, tot meer casual overhemden met vrolijke patronen: de keuze is aan jou!

PRACHTIGE PAKKEN VAN VAN GILS VOOR ELKE GELEGENHEID

Boven zo’n chic overhemd wil je natuurlijk een pak van even betoverende klasse. De Van Gils pakken voor heren in wolblend vind je in verschillende kleuren, van donkere pakken tot meer opvallende pakken in een lichtblauwe tint. Hoe dan ook, je domineert ongetwijfeld het straatbeeld met een pak van Van Gils. Slechts op zoek naar een mooi Van Gils colbert voor heren of een Van Gils pantalon voor heren voor heren? Ook dan ben je in dit assortiment aan het juiste adres. Zelfs aan Van Gils jassen voor heren en Van Gils truien en vesten voor heren heeft het modehuis gedacht. Zo kan de gehele garderobe gesierd worden door de pracht van dit luxe merk.