Winkels & Openingstijden
Klantenservice

VAN LIER

Het luxe herenschoenenmerk VAN LIER heeft al meer dan 200 jaar ervaring in het vak. Het merk blijft experimenteren met stoffen en technieken en ontwikkelt nog steeds nieuwe items. In het assortiment: leren sneakers, luxueuze veterschoenen en suède gespschoenen.
  • Home
  • arrow-small__rightVan Lier

VAN LIER bij deBijenkorf.be

Hoe klein VAN LIER ook ooit begon, vandaag de dag is het een van de meest luxe merken voor herenschoenen. Al vanaf 1815 werd vanuit Brabant gewerkt aan bijzondere schoenen. VAN LIER focuste zich op de beste leerlooierijen om zo de schoenen te voorzien van het allerbeste leer. Door enkel gebruik te maken van de sterkste en stoerste materialen, en deze te combineren met een tijdloze vormgeving, ontstaan de mooie schoenen uit onze collectie van VAN LIER voor heren.

Ontdek de VAN LIER veterschoenen, sneakers en gespschoenen

Het is bij de Bijenkorf uitkiezen uit enorm veel VAN LIER schoenen voor heren. De prachtige schoenen zijn voorzien van mooie kleuren en texturen en hebben daarbij een comfortabele pasvorm. Het is dan ook enorm logisch dat vele mannen één of meerdere paren in het schoenenrek hebben staan. In het huidige assortiment van VAN LIER vind je veterschoenen, sneakers en gespschoenen. De VAN LIER veterschoenen voor heren zijn vormgegeven als de traditionele veterschoenen en komen in leer, suède en nubuck. De sneakers van VAN LIER, waaronder de Leonardo en Chavar, zijn zeer casual ontworpen en kunnen perfect worden gecombineerd bij een luchtige chino.

Draag jij zwarte of bruine VAN LIER schoenen voor heren?

Het is bij VAN LIER mogelijk om jouw favoriete kleur uit te kiezen in de collectie schoenen. Zeer gebruikelijk voor een paar veterschoenen zijn de kleuren bruin en zwart. Beide zijn zeer geschikt om te dragen naar formele gelegenheden. De veterschoen is van zichzelf dan ook een echte zeer nette schoen. Bruine VAN LIER schoenen voor heren zijn gepast om te dragen naar kantoor en de zwarte zijn ideaal voor een bruiloft of een Black-Tie gelegenheid. Ben je momenteel op een zoektocht naar sportieve VAN LIER gympen? Dan kan je terecht voor de VAN LIER sneakers voor heren in onze online wereld.