Veloretti

De Veloretti fiets is hét vervoersmiddel voor moderne kinderen. Authentiek design, modieuze kleuren en onevenaarbare kwaliteit: op een Veloretti fiets kom je veilig en stijlvol aan op je bestemming.
  • Home
  • arrow-small__rightVeloretti

Veloretti

7 artikelen
  • Loopfietsen
Filter & sorteer
7 artikelen
7 van 7 gezien

Veloretti bij debijenkorf.be

De Veloretti fiets is de ideale eerste fiets voor jouw zoon of dochter. De loopfietsen van Veloretti zijn namelijk prachtig ontworpen in stijlvolle kleuren en van hoogwaardige kwaliteit. Veiligheid staat natuurlijk voorop als het om jouw kleine dreumes gaat. Ook voor kinderen biedt Veloretti bijzonder mooie fietsen met een authentieke look. Uitgerust met een terugtraprem, handrem en extra zijwieltjes is de Veloretti fiets dé fiets waarop jouw kind veilig kan leren fietsen. Vergeet niet een foto voor op instagram te maken. Want wat ziet jouw kind er stijlvol uit op zo’n modieuze fiets!

Het succesverhaal van Veloretti

De oprichter van Veloretti, Ferry Zonder, wilde vijf jaar geleden een fiets kopen. Dat bleek echter een onmogelijke opgave. Hij werd gedwongen een keus te maken tussen kwaliteit, prijs en stijl. Waarom kan het niet alledrie? Zonder besloot deze fiets zelf op de markt te brengen. Door online te verkopen bespaarde hij vele retailkosten en hoefde hij geen kwaliteitscompromis te maken. Het stijlvolle ontwerp bedacht hij helemaal zelf. In het begin waren de Veloretti fietsen rood en zwart. Toen Zonder echter een mintgroene fiets uitbracht ging het pas echt stormlopen. Dames plaatsten foto’s met hun modieuze Veloretti fiets op instagram en de Veloretti fiets werd een echte influencer. Grote merken als Grolsch en ADE wilden ook een Veloretti fiets en lucratieve campagnes werden gelanceerd. Het concept van de “Dutch Bike” wordt een internationaal fenomeen.