23 March 2018

Vernieuwde afdelingen Maastricht

Damesschoenen vergroot van 166 naar 770 m2

De Bijenkorf Maastricht opent vernieuwde afdelingen

Op 23 maart opent de vernieuwde Bijenkorf Maastricht. Het interieur van de winkel is vernieuwd, er is een nieuwe cadeau-afdeling en verschillende bestaande afdelingen zijn vergroot. Daarnaast zijn er vele nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment, waarvan een aantal alleen verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf.

De damesschoenen afdeling is compleet vernieuwd en van 166 m2 vergroot naar 770 m2. Nieuwe merken op de damesschoenen afdeling zijn onder andere LK Bennett en Dune. De afdeling lederwaren is ook geheel vernieuwd en met 340 m2 ruim twee keer zo groot geworden. De afdeling modeaccessoires is van 80 m2 naar 100 m2 gegaan. Daarnaast is er een nieuwe cadeau-afdeling waar men terecht kan voor de mooiste cadeaus.

Nieuwe merken die zijn toegevoegd aan het assortiment van Maastricht zijn onder andere Canali, Corneliani, Daily Paper, Filling Pieces, Isabel Marant, Jerome Dreyfuss, Kenzo, Liu Jo, Just Cavalli, Versace Jeans en Zadig & Voltaire**.

Feestelijk weekend


Op 24 en 25 maart wordt de opening van de vernieuwde winkel gevierd met allerlei activiteiten. Speciaal hiervoor slaan de Bijenkorf en Harper’s Bazaar de handen ineen. Cécile Narinx, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, introduceerde gezien haar Maastrichtse roots een speciale winactie. Wie zich Maastrichts opdofte maakt kans op het winnen van een personal shopper en €450,- shoptegoed + VIP-brunch in de Bijenkorf Maastricht voor 2 personen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl