menu

Versace

Versace shirts, Versace slippers, Versace zonnebrillen: wat Versace ook ontwerpt, het straalt ongetwijfeld de iconische luxe stijl uit die we van Versace gewend zijn. Italiaanse luxe, uitdagende designs en het welbekende Medusa-logo is Versace in een notendop.

40 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 40 artikelen
40 van 40 gezien

Versace shirts, Versace slippers, Versace zonnebrillen: wat Versace ook ontwerpt, het straalt ongetwijfeld de iconische luxe stijl uit die we van Versace gewend zijn. Italiaanse luxe, uitdagende designs en het welbekende Medusa-logo is Versace in een notendop.

VERSACE BIJ DEBIJENKORF.BE

Bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres voor je favoriete producten voor Versace. Met zowel een assortiment Versace voor dames als een assortiment Versace voor heren vind je er voor ieder wat wils. Van een gevarieerd assortiment zonnebrillen tot Versace sokken: de keuze is aan jou!

LUXUEUZE VERSACE ZONNEBRILLEN VOOR DAMES EN HEREN

Het grootste gedeelte van het assortiment van Versace bij de Bijenkorf wordt vertegenwoordigd door de kwalitatief hoogwaardige en ongekend stijlvolle zonnebrillen. Met een uitgebreide collectie Versace zonnebrillen voor dames en een uitgebreide collectie Versace zonnebrillen voor heren is Versace bij de Bijenkorf ‘the place to be’ voor jouw nieuwe favoriete zonnebril. Gedurfde ontwerpen, in combinatie met de klassieke stijl waar Versace trouw aan blijft, zorgen ervoor dat Versace een merk is met een duidelijke unieke identiteit.

DE RIJKE GESCHIEDENIS VAN HET TOONAANGEVENDE VERSACE

Versace zag het levenslicht in 1978, in Milaan. Opgericht door de Italiaan Gianni Versace SpA is het vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste namen in de internationale modewereld. Het modehuis is gespecialiseerd in zowel haute couture als ready-to-wear mode en is wereldwijd een populair en geliefd merk. Van kleding en sieraden tot geuren en meubels: je kunt je hele leven sieren met de pracht en luxe van Versace. Het merk werd al vertegenwoordigd door beroemdheden als prinses Diana, Christina Aguilera, Madonna en Lady Gaga en kan dankzij de Bijenkorf ook in jouw kleerkast hangen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl