Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vilebrequin

Het Franse merk Vilebrequin biedt zwemshorts en klassieke polo’s voor mannen en jongens. De stijl van Vilebrequin is gebaseerd op het zonnige zomerleven van St. Tropez, op jeugdige energie en op familiewaarden: vader en zoon kunnen zich beiden vinden in dit label.

Vilebrequin

8 artikelen
 • Heren
 • Wonen
Filter & sorteer
8 artikelen
 • Vilebrequin Moorea zwemshorts met print en steekzakken

  Vilebrequin

  Moorea zwemshorts met print en steekzakken

  230,-
 • Vilebrequin Santah Ronde des Tortues strandlaken van biologisch katoen 100 x 180 cm

  Vilebrequin

  Santah Ronde des Tortues strandlaken van biologisch katoen 100 x 180 cm

  95,-
 • Vilebrequin Moorea zwemshorts met steekzakken en print

  Vilebrequin

  Moorea zwemshorts met steekzakken en print

  230,-
 • Vilebrequin Moorise zwemshorts met bloemenprint en steekzakken

  Vilebrequin

  Moorise zwemshorts met bloemenprint en steekzakken

  230,-
 • Vilebrequin Palatin regular fit polo met logoborduring

  Vilebrequin

  Palatin regular fit polo met logoborduring

  140,-
 • Vilebrequin Moorea zwemshorts met logo

  Vilebrequin

  Moorea zwemshorts met logo

  165,-
 • bestseller

  Vilebrequin

  Moorea zwemshorts met steekzakken

  165,-
 • Vilebrequin

  Palatin regular fit polo van piqué katoen met logoborduring

  120,-
8 van 8 gezien

Vilebrequin bij deBijenkorf.be

Als je deze zomer een duik in het water neemt, dan moet je dat natuurlijk wel doen met Vilebrequin. Het Franse modemerk richt zich in de collecties op badmode, waarbij hoofdzakelijk op comfortabele zwembroeken. Deze zijn gemaakt voor jong en oud en komen in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. De Bijenkorf heeft een collectie voor Vilebrequin voor heren en kinderen.

Duik in de blauwe zee met een blauwe Vilebrequin zwembroek

Zeer gebruikelijk voor het Franse modemerk is het gebruik van elementen uit de zee, die verwerkt worden in de mode. Neem de Vilebrequin zwembroeken voor heren. Schildpaddessin, koala-dessin of een diepblauwe effen kleur. Het zijn een greep ontwerpen die je tegenkomt in de huidige collectie Vilebrequin zwembroeken bij de Bijenkorf. Hierdoor duik je in de diep blauwe zee in een tropisch land met de blauwe Vilebrequin zwembroeken voor heren. Wist je dat de zwembroeken ook voor de kleinste zijn te ontdekken in de collectie Vilebrequin voor kinderen? Je kan zelf kiezen of je de Vilebrequin zwemshorts met koord in een effen kleur draagt of er een kiest met een zee-dessin.

Ontdek de kleding voor heren van Vilebrequin

Naast de zwemshorts biedt Vilebrequin ook een collectie die buiten het strand het zwembad om is te dragen. Je kan dan ook een duik nemen in de collectie Vilebrequin kleding voor heren. De Bijenkorf heeft in deze collectie verschillende T-shirts en polo’s verzameld waarmee jij er overal ter wereld stijlvol bij kan lopen. Door gebruik te maken van fijn katoen en simplistische dessins is de collectie Vilebrequin polo’s en T-shirts voor heren overal bij te combineren. Zo kunnen de kleurrijke polo’s boven een chino worden gedragen, maar ook zeker in combinatie met een zwemshorts. Ga je voor gewoon? Je vindt ook fijne basic T-shirts, in een enkele kleur, van Vilebrequin.