Villeroy & Boch

Tijdloze elegantie, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteit, hier staat Villeroy & Boch voor. De Bijenkorf biedt een prachtige serviescollectie aan waar iedereen zijn zin zal vinden: van besteksets tot glaswerk, borden, vazen en schalen in verschillende uitvoeringen als keramiek, hout en porselein.
  • Home
  • arrow-small__rightVilleroy & Boch

Villeroy & Boch


1.080 artikelen
Filter & sorteer
1.080 artikelen

Villeroy & Boch bij debijenkorf.be

Geniet van hoge kwaliteit en de luxueuze uitstraling van Villeroy & Boch. Dit Duitse merk biedt een ruime collectie aan woonaccessoires, keuken- én tafelgerei. Met de items van dit hoogwaardige merk til je jouw interieur naar een hoger niveau.

Designs met een lange geschiedenis

Het Duitse merk Villeroy & Boch werd in 1836 opgericht. Ook nu, velen jaren later, is Villeroy & Boch nog steeds een van de meest toonaangevende merken als het aankomt op woonaccessoires, bestek, serviezen, glazen en nog veel meer items voor in jouw interieur. Het hoogwaardige merk kenmerkt zich door de tijdloze designs en hoge kwaliteit. Zo geniet je dag in, dag uit van de prachtigste spullen voor in huis. Bekijk onze collectie Villeroy & Boch items en maak jouw woning compleet.

Maak jouw tafelschikking compleet met het servies van Villeroy & Boch

Wanneer je een diner organiseert voor vrienden en familie komt het tafelgerei van Villeroy & Boch uitstekend van pas. Ga bijvoorbeeld voor één van de Villeroy & Boch serviessets. Deze geven jouw eettafel een luxe uitstraling en laten je nog meer genieten van heerlijke gerechten. Ook biedt dit hoogwaardige merk servies voor alledaags gebruik. Bekijk onze ruime collectie Villeroy & Boch bestek en geniet iedere dag weer van de prachtigste items van Villeroy & Boch.