Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vintage

Met vintage koop je niet alleen een uniek kledingstuk of een mooie accessoire, je verlengt ook de levensduur van het product. Dit bespaart grondstoffen, energie en afval van een nieuw product én zorgt voor een groene toekomst.

Vintage

64 artikelen
Filter & sorteer
64 artikelen

Vintage bij debijenkorf.be

Wie belang hecht aan duurzaamheid, kiest voor vintage. De stuks uit de vintage collectie van de Bijenkorf zijn uitermate waardevol en voegen een unieke toets toe aan je look. Kies bijvoorbeeld voor een vintage jurk van de beste designers, die je combineert met een subliem paar vintage damesschoenen. Nog een paar gouden tweedehands oorbellen erbij en een vintage tas over je schouder, en je bent klaar om de wereld van de toekomst te veroveren.

Waarom kiezen voor vintage?

Met vintage dameskleding geef je exclusieve items een tweede leven en draag je een steentje bij aan de circulaire economie van morgen. Door het positieve effect op het milieu, wordt tweedehands alsmaar populairder. Steeds meer modeliefhebbers zijn zich bewust van het negatieve effect van productieprocessen voor kleding. Volgens The Collectives en Jutka & Riska, waarmee de Bijenkorf samenwerkt voor het samenstellen van de vintage collecties, is vintage de oplossing. Zo neem je een kijkje in elkaars kledingkast en hergebruiken we met z'n allen prachtige kleding en accessoires.

Sustainable vintage: omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel dragen

Bij de Bijenkorf dragen we graag een steentje bij aan een groene toekomst. Dat doen we door bewuste duurzame keuzes te maken die een bijdrage leveren voor mens, dier en milieu. Daarbij mag een collectie vintage damesmode natuurlijk niet ontbreken. Tweedehands kleding, schoenen, tassen en accessoires kopen zorgt ervoor dat er minder grondstoffen ontgonnen worden, en dat mooie stuks niet wegkwijnen in een overvolle kleerkast. Vintage is hét antwoord voor het creëren van een duurzame garderobe. En daar helpen we jou graag bij.