The art of overdressing

13 March 2017

De Bijenkorf introduceert haar nieuwe voorjaars-/zomercampagne 'The Art of Overdressing'.

Geïllustreerd door kunstenares Gill Button.

De campagne voor het nieuwe modeseizoen genaamd ‘The Art of Overdressing’ houdt in dat niets te gek is. Dit modeseizoen staat in het teken van ‘Overdressed’ met uitgesproken prints en sprankelende kleuren. Trends zijn onder andere het combineren van prints, kleuren en vormen, hoe meer hoe beter.


Kunstenares Gill Button maakte in opdracht van de Bijenkorf de tekeningen voor de nieuwe voorjaars-/zomercampagne. Volledig in deze stijl illustreerde Button de trends voor het nieuwe modeseizoen. Op deze illustraties zijn onder andere jurken, sportieve items, lingerietrends, prints en veel kleuren zichtbaar in de volgende thema’s:

Attitude – Dresses – Fresh Factor – New Romantics – Think Pink – Viva Vintage

Bekijk hier de video met Gill Button over ‘The Art of Overdressing’

Het onlangs uitgebreide assortiment van de Bijenkorf speelt in op deze trends. Je kunt kiezen voor een mix & match van kleuren en prints, of juist gaan voor een verfrissende look met een sportieve en relaxte uitstraling.

Op zondag 19 maart organiseert de Bijenkorf, geheel in het thema ‘The Art of Overdressing’, een inspirerende fashion show voor haar Privilege Members in de Grote Kerk in Den Haag. De show is live te volgen via de Bijenkorf Facebook.

Room On The Roof – Eye Of The Day Mata Hari by Gill Button

Voor Room On The Roof werkte Gill Button twee weken aan haar serie vanuit Room On The Roof. Ze werd getriggerd en geïnspireerd door een paar onduidelijke foto’s van de boeiende performer Mata Hari. Nadat ze gelezen had over haar leven besloot Button zich twee weken vanuit de toren te verdiepen in haar leven.

“Met deze inkttekeningen wilde ik de vrouw achter het kostuum, de juwelen en de glamour ontdekken. Waarom dreef haar moeilijke en vaak tumultueuze leven Margaretha Zelle uit Leeuwarden ertoe naar Parijs te vluchten en zichzelf opnieuw uit te vinden als Mata Hari? Dat fascineert mij in 2017, een eeuw na haar executie, nog steeds.” - Gill Button.

Van 13 maart tot 3 juni zal het werk van Gill Button geëxposeerd worden in het trappenhuis van Amsterdam. Tijdens deze periode is het werk te reserveren voor aankoop bij de klantenservice. Op Privilege Member Zondag, 26 maart krijgen Members bij aankoop van kleding, schoenen of accessoires van een designermerk, een van de 500 sets kaarten met het werk van Gill Button cadeau. Zolang de voorraad strekt.

Bekijk meer informatie over Gill Button of over Room On The Roof.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu