vtwonen

Bij vtwonen vind je de allerleukste woonaccessoires. Ben jij op zoek naar een fotokader, een serviesset, een memobord of een tapijt? Laat je dan inspireren door het assortiment van het hippe interieurmerk. Ga jij voor een decoratieve hangende schaal of een bord van rubberhout?
  • Home
  • arrow-small__rightVtwonen

Vtwonen

176 artikelen
Filter & sorteer
176 artikelen

Vtwonen bij de Bijenkorf

Vtwonen kennen we natuurlijk allemaal als het woonmagazine vol interieuradvies, wooninspiratie en indrukwekkende metamorfoses. Maar Vtwonen biedt ook een uitgebreide collectie aan woonaccessoires waarmee jij zelf ook zo’n jaloersmakend interieur uit het tijdschrift kan evenaren.

Servies van Vtwonen

De stijl van het merk is minimalistisch, stijlvol en authentiek. Dit komt duidelijk naar voren in de serviescollectie van Vtwonen. Zo vind je bij het merk borden van rubberhout en schenkkannen van aardewerk, met een natuurlijke uitstraling. Maak je prachtig gedekte tafel af met een linnen tafelloper voor een robuuste look.

Met de woonaccessoires van Vtwonen creëer jij sfeer

Ook voor de origineelste sfeermakers zit je bij Vtwonen helemaal aan het juiste adres. Met de hangende schalen kan jij je creativiteit de vrije loop laten. Zet je er kaarsen of planten op? Of decoreer jij de schaal toch liever met curiositeiten? Ben je een warhoofd? Dan is het wire memobord echt iets voor jou. Dit memobord past bij ieder interieur! Dankzij Vtwonen woonaccessoires word jij weer spontaan verliefd op je huis.