Wijn Boutique

Wijn Boutique

Kom proeven in de Wijn Boutique

Sinds mei is het mogelijk om in de Wijn Boutique op de 2e etage van de Bijenkorf Den Haag wijn te komen proeven. De Wijn Boutique is een plek waar je je kunt laten inspireren, de trends op het gebied van wijnen kunt volgen, prachtige cadeau ideeën kunt opdoen en waar je altijd even kunt uitrusten tijdens of na het winkelen onder het genot van een wijntje.

Wijnadvies

De ruim opgezette Wijn Boutique nodigt uit om rustig langs alle schappen te lopen en alle wijnen, glazen en accessoires op je in te laten werken. Elk weekend is er een bedreven gastvrouw of vinoloog aanwezig om je te verrassen met haar wijnkennis en bijpassende spijzen, op maat gemaakt advies en antwoorden op al je vragen. De dames worden geholpen door een tablet waar je via een reeks vragen wordt geleid naar de perfecte wijn bij je gerecht: een (zogenaamde) mobiele sommelier.

Accessoires en cadeaus

Naast een ruim assortiment met wijnen, vind je in de Boutique ook wijnglazen van Schott Zwiesel, Riedel en Leonardo, decanteerkannen, openers, oliën, kookboeken en leuke gadgets op het gebied van wijn, zoals het Coravin-systeem dat het mogelijk maakt om een glas wijn uit te schenken zonder de fles te ontkurken. In de schappen staat bij elke wijn een passend wijnglas gepresenteerd, want alle wijnen horen immers in een speciaal glas te worden geserveerd. En als je het even niet meer weet, kan je deze informatie terugvinden op een grote poster. Plannen voor de toekomst zijn er genoeg, zoals High Wines, proeverijen en de wijntip van de maand.

De wijnen die worden aangeboden hebben een gemiddelde prijs van 15,- tot 25,-. Zo is een favoriet onder de bezoekers de Stift Göttweig Messwein rosé voor 15,95. Er zijn ook uitschieters voor speciale gelegenheden, zoals een Chateau de Vaudieu Amiral G uit 2012 voor 84,95. Daarnaast zijn er in de Wijn Boutique mooie portwijnen, dessertwijnen en champagnes te koop. En nu het feestseizoen eraan komt, helpen de dames van de Wijn Boutique je graag met het uitkiezen van een passende wijn of een feestelijk cadeau.

We verwelkomen je graag in de Wijn Boutique in de Bijenkorf Den Haag op de 3e etage of in de Wijn Boutique Utrecht op de 2e etage.

Bekijk de online wijncollectie >

  • Verlanglijst

Filialen & Openingstijden

Leveren en retourneren

Gratis levering (ma t/m vrij voor 22.00 uur besteld, morgen geleverd)

Levermethode Met account
Leveren PostNL (3,95) gratis
Ophalen UPS Access Point (2,95) gratis
Ophalen in Bijenkorf-filiaal (gratis) gratis

Gratis retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshopbestelling binnen 21 dagen te retourneren.

UPS Access Point gratis
Bijenkorf-filiaal gratis

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al accounthouder? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis levering.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl