Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Wobbel

Wobbel Pro Transparant balansbord

124,-
Adviesprijs 150,-
WobbelWobbel Wobbel Pro Transparant balansbord496209002800000

KleurDonkergrijs

Online nog 1 beschikbaar

Wobbel Pro Blank gelakt balansbord. Het houten speelgoud dat jong en oud in beweging brengt. De Wobbel stimuleert balans en kracht. Het bord ondersteunt op een speelse doch doeltreffende wijze het lichaamsbewustzijn en evenwicht. Door het gebruik van het bord kunnen gericht spiergroepen versterkt worden. Dit geldt zowel voor kinderen als ouderen. Ook als volwassene kun je hier namelijk veel plezier aan beleven. Om fit te worden, de rug te strekken, (als zithulp) bij yoga oefeningen, om balans te trainen, maar ook gewoon omdat het leuk is. De Wobbel Original is CE gekeurd tot 200 kilo.

De Wobbel Pro is het tweelingzusje van de Wobbel Original. Met een groot belangrijk verschil: deze Wobbel kent geen wolvilt maar donkergrijs persvilt aan de onderzijde. Dat maakt deze Pro geschikt voor intensief gebruik. Het persvilt bestaat grotendeels uit gerecyclde petflessen. Net als het wolvilt reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel. De zachte, vilten uitstraling betekent een extra uitnodiging aan de gebruikers. Dit vilt pilt niet en is makkelijk te reinigen. De beschikbare kleuren persvilt vormen een prachtig en eigen contrast met het hout.

Let op: de Wobbel is zeer bewegelijk kinderspeelgoed, en zoals altijd met dit soort speelgoed is het toezicht van de ouders of verzorgers altijd noodzakelijk.
Wobbel124,-

Wobbel Pro Transparant balansbord