Winkels & Openingstijden
Klantenservice

FEST Amsterdam

Met het merk FEST Amsterdam biedt eigenaar Femke Furnée precies waar zij zelf ook zo’n behoefte aan had: goed ontworpen meubilair voor betaalbare prijzen.

FEST Amsterdam werd opgericht in 2013 en staat sindsdien bekend om Nederlands design met een frisse en kleurrijke twist. Van banken waar je op kunt leven tot moderne accessoires: de woonitems van dit merk gaan een leven lang mee en helpen je jouw interieur compleet en tijdloos te maken.

Niet alleen baseert FEST Amsterdam haar wooncollectie op de laatste trends, ook staan comfort, tijdloos design en duurzaamheid hoog in het vaandel. Bovendien gaat het merk meerdere samenwerkingen met getalenteerde interieurdesigners aan.

FEST Amsterdam x De intuïtie-fabriek

Vakmanschap staat bovenaan bij De Intuïtiefabriek. Bijzondere materialen en technieken maken de ontwerpen van dit design duo extra speciaal én leverde hen een plekje bij FEST Amsterdam op.

FEST Amsterdam x Mae Engelgeer

Minimalistisch en speels tegelijk: dat is de stijl van Mae Engelgeer. Haar ontwerpen voor FEST Amsterdam doen denken aan een jonge verliefdheid, met veel grafische lijnen en vlakken.

FEST Amsterdam x Gijs Papavoine

Niet geheel onbekend op het gebied van Nederlands design én bij Dutch Design Week is Gijs Papavoine. De ontwerper tovert ruwe schetsen om tot minimalistische meubels.

Mooie woonmerken

Ontdek hier meer over de twee andere mooie woonmerken én hun collectie Ontdek de merken