Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Moooi

Woonmerk Moooi is een eclectische mix tussen commercieel en uniek. Al meer dan tien jaar staat het merk bekend om haar sprankelende en innovatieve verlichting.

Marcel Wanders en Casper Vissers richtten Moooi in 2001 op en hebben inmiddels grote namen als Maarten Baas, Bertjan Pot en Front aan hun merkenportfolio toe weten te voegen. De verrassende stijl van Moooi is een resultaat van de vrijheid die alle designers krijgen om te maken waar ze van houden.

De collectie is zowel exclusief als gedurfd én geschikt voor verschillende leeftijden, culturen en persoonlijkheden. Ontdek van dit merk tijdloze verlichting.

Moooi x Marcel Wanders

Één van de oprichters van Moooi en gerenommeerd designer: Marcel Wanders. Hij brak in 1996 door met zijn ‘Knotted Chair’ en ontwierp voor Moooi een bijzondere hanglamp.

Moooi x Front

Het Zweedse designtrio Front baseert hun unieke werk op ontdekkingen en experimenten. Dieren en een fascinatie voor magie vind je terug in hun collectie voor Moooi.

Moooi x Bertjan Pot

Licht staat centraal bij alles wat designer Bertjan Pot creëert. Samen met fabrikanten zoekt hij de grenzen op van wat mogelijk is, wat fascinerende verlichting voor Moooi oplevert.

Mooie woonmerken

Ontdek hier meer over de twee andere mooie woonmerken én hun collectie Ontdek de merken