Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zuiver

Volgens de laatste trends, fris, jong en origineel: dat is het Nederlandse interieurmerk Zuiver. Mix en match de mooiste woonitems van Zuiver voor een dynamische woonstijl.

Wat voor sfeer je ook wilt creëren in je huis, de unieke meubels, woonaccessoires en verlichting van Zuiver zorgen gegarandeerd voor een persoonlijke touch. Bovendien worden alle items van dit Nederlandse woonmerk ontwerpen door het eigen designteam van Zuiver.

Caroline van Velze en Richard Halberstadt zijn de eigenaren van Zuiver en staan bovendien aan het hoofd van het designteam. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de gehele collectie en gaan zij ook samenwerkingen aan met jonge Nederlandse ontwerpers.

Zuiver x Rik van Mierlo

Geïnspireerd op zijn oma’s huis ontwierp de jonge en veelbelovende designer Rik van Mierlo ontwierp voor Zuiver twee minimalistische en tijdloze wandklokken, geheel in stijl van het Zuiver-DNA

Zuiver Hoofddesigners

Het ontwerpersduo van Zuiver is een geoliede machine. Caroline van Velze houdt als trendwatcher alle woontrends in de gaten en Richard Halberstadt vertaalt ze door naar een product.

Zuiver x Olaf Weller

Nog zo’n jong talent die de samenwerking met Zuiver aanging is Olaf Weller. Met oude scheepslampen in zijn achterhoofd ontwierp hij Zuivers nieuwste pareltje: de Navigatorlamp.

Mooie woonmerken

Ontdek hier meer over de twee andere mooie woonmerken én hun collectie Ontdek de merken