menu

Le Creuset Wonen

Sinds 1925 is Le Creuset de expert in het produceren van braad- en stoofpannen in gietijzer. Daarnaast kan je bij de Franse expert ook terecht voor fluitketels, serviezen, ovenschalen en tafelaccessoires. Het kookgerei van Le Creuset is hoogwaardig en smaakvol en wordt vervaardigd met ongeëvenaarde toewijding.

323 artikelen
  • Huishouden
  • Koken & tafelen
  • Woonaccessoires
Filter & sorteer
  • 323 artikelen
48 van 323 gezien

Sinds 1925 is Le Creuset de expert in het produceren van braad- en stoofpannen in gietijzer. Daarnaast kan je bij de Franse expert ook terecht voor fluitketels, serviezen, ovenschalen en tafelaccessoires. Het kookgerei van Le Creuset is hoogwaardig en smaakvol en wordt vervaardigd met ongeëvenaarde toewijding.

Le Creuset bij debijenkorf.be

Het verhaal van Le Creuset begint als de Belgische industrieel ontwerpers Armand Desaegher en Octave Aubecq elkaar treffen op de Beurs van Brussel. Samen besluiten ze om een fabriek voor geëmailleerde producten te beginnen. In 1925 werd Le Creuset opgericht en verhuisde het merk naar Frankrijk. Vandaag de dag is Le Creuset nog steeds hét merk voor geëmailleerde gietijzeren braadpannen en stoofpannen van hoogwaardige kwaliteit. Iedere pan heeft zijn unieke mal, die meteen na het genieten wordt vernietigd. Vervolgens worden de Le Creuset pannen met de hand geëmailleerd en met een ongeëvenaarde precisie gecontroleerd op fouten. Deze ambacht en toewijding wordt ook toegepast bij de productie van het overige Le Creuset keukengerei. Het merk Le Creuset garandeert hoogwaardige kwaliteit en een stijlvol nostalgisch design.

Pannen van Le Creuset

De gietijzeren stoof- en braadpannen van Le Creuset hebben inmiddels een iconische status bereikt. Maar wist je dat je je voor koekenpannen, hapjespannen, wokpannen en grillpannen ook helemaal goed zit bij Le Creuset. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Le Creuset koekenpannen, hapjespannen en wokpannen uit de Les Forgées serie! Deze pannen hebben een extra sterke anti-aanbaklaag. Deze laag is zeer gemakkelijk te reinigen en ook nog eens geschikt voor het gebruik van metalen keukengerei.

Theedrinken met Le Creuset

Een waterkoker mag dan zeer efficiënt zijn, theedrinken uit een fluitketel is toch een stuk sfeervoller. Zeker met de prachtige retro ontwerpen van Le Creuset in uiteenlopende kleuren. Daarnaast biedt Le Creuset ook nog eens bijpassende theepotten, mokken, kopjes & schotels. Begin maar vast met het versturen van uitnodigingen voor die high-tea of brunch want dit servies mag gezien worden! Ben jij dol op uitgebreid ontbijten? Dan kunnen de eierdoppen van Le Creuset niet op jouw stijlvol gedekte tafel ontbreken! Koop jij alles in één kleur of mix en match je erop los?

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl