pols potten

Ruim 30 jaar geleden begon pols potten met het maken van terracotta potten. Tegenwoordig biedt het merk producten voor het hele huis, van meubels tot servies en van verlichting tot accessoires. Allemaal voorzien van een prachtig design, dat wordt geïnspireerd door reizen naar verschillende landen.

Pols Potten Wonen

202 artikelen
  • Baden & douchen
  • Huishouden
  • Koken & tafelen
  • Meubels
  • Verlichting
  • Woonaccessoires
Filter & sorteer
  • 202 artikelen
48 van 202 gezien

Experimentele, extravagante designs, afgewisseld met meer simplistische producten: het assortiment wonen van pols potten kent een bijzondere identiteit. Ga jij voor een pols potten vaas, een pols potten lamp of een prachtige pols potten kandelaar?

POLS POTTEN: ONCONVENTIONEEL EN INNOVATIEF

pols potten werd in 1986 opgericht in Amsterdam. De unieke stijl van het merk heeft pols potten gebracht op de toonaangevende positie waar het zich nu bevindt. pols potten is onconventioneel en innovatief, maar blijft trouw aan de Hollandse cultuur. De stijl van pols potten omschrijven is moeilijk. In het assortiment vind je namelijk meer klassieke stijlen, meer vintage stijlen en nog veel meer andere variaties.

EEN GROOT ASSORTIMENT MET EEN EXPLOSIE VAN CULTUREN

De Nederlandse roots zijn duidelijk zichtbaar in de producten van pols potten, maar tegelijkertijd lijkt het assortiment een explosie van culturen. Zo vind je er spaarpotten en beeldjes in Delfts blauw, maar ook kommen met bijzondere en kleurrijke prints. pols potten kent een groot assortiment woonaccessoires. Ga jij voor een kandelaar van pols potten, kussen van pols potten, schaal of mand van pols potten of vaas van pols potten? Een product van pols potten wordt in elk geval het pronkstuk van je woon-, slaap- of badkamer!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl