Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Keuken & eetkamer inrichting

Ontbijt, lunch of avondeten: met een elegante keuken en eetkamerinrichting wordt elke maaltijd een feest. Geef je keuken en eetkamer een opfrisbeurt met een nieuw servies of keukenapparatuur van Kitchenaid. Bij de Bijenkorf vind je alle essentials om van je keuken en eetkamer het centrum van je huis te maken.

Keuken- en eetkamerinrichting bij debijenkorf.be

Een rijkelijk gevulde keuken en mooi gedecoreerde eetkamer zorgen ervoor dat elk moment aan tafel net iets specialer wordt. Investeer in een nieuw servies om je tafel prachtig te decoreren. Of werk je eettafel af met sierlijke karaffen en glazen en elegante tafeldecoratie als jij je vrienden uitnodigt voor een viergangendiner. Kies de juiste inrichting voor je keuken en eetkamer uit het online aanbod wonen bij de Bijenkorf. Wedden dat je nooit meer op restaurant zal willen gaan?

Kook een overheerlijke maaltijd met de Bijenkorf

Een chef-kok is maar zo goed als zijn keukengerei. Bij de Bijenkorf vindt elke keukenprins of –prinses alles wat hij nodig heeft om een droommaaltijd op tafel te zetten. Messen, keukenapparatuur, potten en pannen; voor elk gerecht vind je de juiste benodigdheden! Als je even niet weet wat te koken, neem dan een kijkje in ons aanbod kookboeken. In no time vind je inspiratie voor het volgende etentje met vrienden of familie. Of waag jij je liever aan het bakken van allerhande taarten en nog meer zoets? In de categorie bakken vind je wat je nodig hebt om Bake Off Vlaanderen na te spelen. De commentaar van Wim Opbrouck zal je zelf wel moeten nadoen.

Decoreer je eetkamer volgens de laatste trends

Jaarlijks in een nieuwe eettafel en stoelen investeren is iets te veel van het goede voor je portefeuille. Bij de Bijenkorf vind je stijlvolle tafeldecoratie die ervoor zorgt dat je eetkamer er altijd modern en up-to-date uitziet. Kies voor een kleuraccent met het juiste tafeltextiel. Zo zullen toekomstige gasten niet alleen onder de indruk zijn van het eten dat je op tafel zet.