Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Speelkamer & kinderkamer inrichting

Tegenwoordig moet een speelkamer niet alleen childproof, maar ook stijlvol zijn. Bij de Bijenkorf vind je daarom de juiste kindervriendelijke meubels, prachtige woonaccessoires voor een mooi ingerichte speelkamer, en genoeg speelgoed voor uren spelplezier.

Speelkamer & kinderkamer inrichting

Als jij wilt voorkomen dat je huis vol speelgoed, poppen en knutselspullen ligt dan is een praktisch en modieus ingerichte speelkamer de oplossing. Wanneer je de speelkamerinrichting bepaald, hou je niet alleen rekening met genoeg speelruimte maar ook met esthetiek, opbergruimte en veiligheid. Bij de Bijenkorf vind je meubels en woonaccessoires waarmee je de kamer kan inrichten zoals een modern speelpaleis.

Speelse woonkameraccessoires bij de Bijenkorf

Een speelkamerinrichting die speels en kleurrijk is, zorgt niet alleen voor spelplezier maar is ook aangenaam voor het oog. Bekijk het online aanbod wanddecoratie en fotolijsten voor fantasierijke posters en de mooiste kaders om de speelkamer op te fleuren met foto’s van je gezin. Of wat dacht je van een set tafel en stoelen op de maat van de allerkleinsten, zodat ze uren puzzelen en knutselen. Met de juiste inrichting en decoratiekeuzes maak jij van de speelkamer de vrolijkste kamer in je huis.

Tips voor een veilige speelkamerinrichting

Het hoofddoel van de speelkamer is uiteraard dat je kinderen uren kunnen spelen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. Daarom is het belangrijk dat je speelkamer ook veilig ingericht is. In het woonaanbod bij de Bijenkorf vind je manden, kisten en verschillende opbergkasten waarin je al het speelgoed kan opbergen. Zo voorkom je dat je kinderen over hun poppen en knuffels struikelen. Een vloerkleed in de speelkamer is een oplossing als de vloer van de kamer glad is. Kies ook voor meubels en kasten met een ronde afwerking in plaats van scherpe hoeken. Met een veilige slaapkamerinrichting kunnen je kinderen zich uitleven zonder zorgen.