Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tuin & balkon inrichting

Haal het beste uit je tuin- of balkoninrichting met een barbecue, buitenverlichting of plantenbak uit het online aanbod bij de Bijenkorf. De echte bourgondiërs vinden bij ons allerhande barbecues en accessoires voor hun buitenkeuken. Fleur je huis op met een nieuwe inrichting van je balkon en tuin.

Tuin en balkoninrichting bij debijenkorf.be

Een balkon of tuin grenzen vaak aan je living en is daarom een verlengstuk van je interieur. Bij de Bijenkorf vind je prachtige en functionele accessoires om je tuin of balkon in te richten. Want of je nu groene vingers hebt of niet, met een mooi ingerichte tuin of balkon geniet je nog meer van de zon wanneer ze vanachter de wolken verschijnt. Fleur je balkon op met een eigen kruidentuin in een plantenbak. Nodig al je vrienden uit voor een heerlijke avond buitentafelen rond je nieuwe barbecue en met de juiste verlichting kunnen jullie tot in de vroege uren genieten van elkaars gezelschap en een goed glas op je terras of balkon, santé!

Barbecues en buitenkeukens voor grillmasters en bourgondiërs

Wanneer het wisselvallig weer het toelaat is een avond barbecueën één van onze favoriete nationale hobby's. Bij de Bijenkorf vind je alles wat je nodig hebt om een feestmaaltijd op je terras te toveren. Of je voorkeur nu uitgaat naar een houtskoolbarbecue of een volledige buitenkeuken; met de barbecue-accessoires uit het online aanbod bij de Bijenkorf geniet jij van ultiem kookgemak terwijl je aan het grillen bent. Met de buitenverlichting en windlichten creëer je de juiste sfeer zodat elk gezinslid kan genieten van een avond smikkelen onder de sterrenhemel.

Buitenspeelgoed voor de allerkleinsten

Terwijl jij van een lekker glas wijn of welverdiend pintje aan het genieten bent, kunnen de jongste van het gezin ravotten met het buitenspeelgoed bij de Bijenkorf. Want buitenspelen is zowel goed voor het lichaam en geest van je kind. Met het buitenspeelgoed kan je zoon of dochter in bomen klimmen en hun fantasie de vrije loop laten. Van steps tot allerhande spelletjes, je zal ze nog met moeite terug naar binnenkrijgen.