Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Woolrich

Het Amerikaanse Woolrich is een echte specialist op het gebied van winterjassen. Met deze stijlvolle, premium kwaliteit jassen doorsta jij met gemak de winter. In de online shop van de Bijenkorf vind je zowel Woolrich jassen voor dames als voor kinderen.

Woolrich

35 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
35 artikelen
35 van 35 gezien

Woolrich bij deBijenkorf.be

Wie op zoek is naar een warme jas om de wintermaanden mee te doorstaan, is bij Woolrich aan het juiste adres. In het online Woolrich assortiment bij de Bijenkorf vind je zowel Woolrich jassen voor dames als Woolrich jassen voor kinderen. Van warme donsjacks tot aan stijlvolle parka’s, Woolrich heeft voor iedere smaak en voorkeur een prachtige jas.

Waar kou is, is Woolrich

Woolrich is de oudste producent van outdoorkleding in Amerika. Het merk is opgericht in 1830 en had oorspronkelijk als doel om de vrouwen van jagers te voorzien van warme stoffen. Het in Pennsylvania gebaseerde merk speelt dus al geruime tijd een belangrijke rol in koude gebieden. Zo voorzag Woolrich onder andere in de jaren ’70 duizenden arbeiders in de wildernis van Alaska van warme winterkleding en uitrusting. Maar ook heeft Woolrich piloten, sledehondenrijders en andere personen die werken in de barre omstandigheden van Alaska voorzien van een warme winterjas. Waar kou is, is Woolrich.