Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zwarte decoraties passen binnen ieder interieur. Bij de Bijenkorf vind je allerlei zwarte snuisterijen die je interieur opleuken. Kies bijvoorbeeld voor een Kokeshi doll of ga voor een decoratieve vogel.

Zwarte decoraties bij debijenkorf.be

Ontdek ons aanbod aan decoraties in de stijlvolle en tijdloze kleur zwart. Pronkstukken uit onze collectie zijn de zandlopers met zwart zand van Pols Potten. Ook de zwarte geabstraheerde vogels van Normann Copenhagen zijn echte eyecatchers voor in je interieur. De designervogel is ontworpen door Sigurjón Pálisson. Hij raakte geïnspireerd door de vrijgevochten waadvogel. Zoek jij en zwart accessoire voor een vriend of vriendin? Laat hem lekker zelf kiezen en geef hem een zwarte Bijenkorf cadeaukaart cadeau. Hier kan je tot 100 euro op laten zetten.

Zwarte Kokeshi Dolls

De nieuwe rage uit Japan zijn de Kokeshi dolls. Deze houten poppetjes worden al 150 jaar gemaakt voor kinderen in Japan. De Kokeshi doll staat symbool voor vriendschap en wordt gekenmerkt door een groot hoofd en minimalistische lichaam. De ontwerpster Lucie Kaas heeft in samenwerking met Becky Kemp Kokeshi dolls ontworpen als legendarische iconen uit de mode- en kunstwereld. Zowel Karl Lagerfeld, als Audrey Hepburn, Coco Chanel en Salvador Dali zijn uitgevoerd als een Kokeshi Doll. Leuk om cadeau te doen aan een modieuze vriendin.