Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cire Trudon is de oudste fabrikant van kaarsen in Frankrijk. Bij Cire Trudon vind je al vier eeuwen lang handgemaakte geurkaarsen met veel historische figuren uit de Franse geschiedenis. Kenmerkend voor de geurkaarsen van Cire Trudon is het flessengroene glas en het gebruik van 100% plantaardige was.

Cire Trudon kaarsen bij deBijenkorf.be

De kaarsen van Cire Trudon worden sinds 1643 ambachtelijk en met de hand gemaakt in Normandië. Bij de Bijenkorf vind je de vele beroemde geurkaarsen van Cire Trudon.

Handgemaakte kaarsen van 100% plantaardige was

Het Franse Cire Trudon heeft een rijke geschiedenis. Sinds 1643 worden de geurkaarsen van Cire Trudon handgemaakt in Normandië, en werden destijds gebruikt door Koning Lodewijk XV van Frankrijk. Elke kaars bevat historische figuren uit de Franse geschiedenis. De kaarsen hebben een iconisch goud label die exclusief voor Cire Trudon wordt gemaakt door de oudste fabrikant van champagne labels in Frankrijk. De vervaarding van de kaarsen gebeurt met 100% plantaardige was. Daarbovenop voegt Cire Trudon bijzondere geuren toe, van bloemig tot fris en kruidig. Geef jezelf of een ander zo’n bijzondere geurkaars cadeau. Op zoek naar meer elegante woonaccessoires voor in huis? Ontdek ook de uitgebreide collectie kandelaars bij de Bijenkorf.