Klokken

Met één of meerdere klokken in huis verlies je de tijd niet uit het oog. Of je nu de voorkeur geeft aan een mooie grote wandklok, een subtiele tafelklok of een enkele wekker voor in de slaapkamer: op de Bijenkorf kun je rekenen.

156 artikelen
  • Tafelklokken
  • Wandklokken
  • Wekkers
Filter & sorteer
  • 156 artikelen
48 van 156 gezien

Met één of meerdere klokken in huis verlies je de tijd niet uit het oog. Of je nu de voorkeur geeft aan een mooie grote wandklok, een subtiele tafelklok of een enkele wekker voor in de slaapkamer: op de Bijenkorf kun je rekenen.

Klokken bij deBijenkorf.be

In de online shop van de Bijenkorf vind je een mooie selectie aan wandklokken, wekkers en tafelklokken. De klok is in de eerste plaats natuurlijk een functioneel item, maar kan ook een echte toevoeging aan jouw interieur zijn dankzij een apart design. Of je nu op zoek bent naar een simpele klok of eentje met echte design waarde, je vindt ‘m hier.

Blijf bij de tijd met een wekker, wandklok of tafelklok

Waar geef jij de voorkeur aan? Zoek je een grote klok die ten alle tijden zichtbaar is? Kijk dan eens tussen ons aanbod wandklokken. Hier vind je wandklokken in allerlei vormen en materialen: van vierkante wandklokken van beton tot aan ronde wandklokken van marmer.

Moeite met wakker worden? Dan is een wekker een must. Hoewel we tegenwoordig dankbaar gebruik maken van de wekkerfunctie op onze smartphones, is het geen slecht idee om hiernaast nog een wekker aan te schaffen. Al is het maar zodat we een paar keer lekker op de snooze-knop kunnen slaan.

Kijk eens naar ons assortiment tafelklokken als je nog een klok zoekt voor op de boekenkast of op de bijzettafel. Onze tafelklokken hebben allen een bijzonder ontwerp, wat ze een echte aanvulling op het interieur maakt.

Klokken van Umbra, Zuiver en Kikkerland

Ben je er nog niet helemaal over uit welke klok straks jouw muur of kastje siert? In de collecties van Umbra, Zuiver en Kikkerland vind je ongetwijfeld een mooi exemplaar. In deze drie collecties vind je een mooie mix tussen klokken met een minimalistische, functionele vormgeving en klokken die meer met het oog op design zijn ontworpen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl