Wouf

De producten van Wouf met vrolijke prints herken je uit duizenden. Van laptophoezen en clutches tot notitieboeken en kussens: de producten worden gesierd door de meest stijlvolle en unieke prints, van tijgers tot ananassen.
  • Home
  • arrow-small__rightWouf

Wouf

106 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
106 artikelen

WOUF BIJ DEBIJENKORF.BE

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptophoes of een nieuw kussen voor op de zetel, in het assortiment van Wouf ben je aan het juiste adres. De unieke prints van Wouf zijn geïnspireerd op de tropische jungle en worden allemaal vervaardigd in de meest hoogwaardige kwaliteit, in Spanje. Tijdens de solden, maar soms ook buiten de solden, vind je in de Wouf outlet de prachtige producten van Wouf voor scherpere prijzen.

EEN RUIM EN KLEURRIJK ASSORTIMENT WOUF VOOR DAMES EN HEREN

Bij de Bijenkorf vind je een ruim en gevarieerd assortiment met producten van Wouf. Hoewel de producten van Wouf natuurlijk uniseks zijn, vind je in het assortiment producten als Wouf portefeuilles voor dames, Wouf tablet- & smartphonehoesjes voor dames, Wouf make-up tassen voor dames en Wouf clutches voor dames, allemaal met vrolijke, kleurrijke en bijzondere prints. Maar ook voor heren heeft Wouf een prachtige collectie Wouf tablet- & smartphonehoesjes voor heren ontworpen.

VERSIER JE HUIS MET DE PRACHT VAN WOUF

Daarnaast vind je bij de Bijenkorf allerlei producten van Wouf voor in huis. Kijk hiervoor eens in de categorieën Wouf baden & douchen, Wouf boeken & schrijfwaren, Wouf koffers & reis en Wouf woonaccessoires. Zo vind je er Wouf notitieboeken en Wouf pennen en potloden, maar ook woonaccessoires als Wouf kussens. Ga je op reis? Voor een handige én stijlvolle toilettas ben je bij Wouf ook aan het juiste adres. Kijk eens in het assortiment Wouf beautycases & toilettassen voor jouw nieuwe toilettas!